Δεν το κουνάει από την Μαδρίτη ο Γκρίνγουντ

Δεν το κουνάει από την Μαδρίτη ο Γκρίνγουντ

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Μέισον Γκρίνγουντ είναι πολύ ευχαριστημένος στη Χετάφε και για την ώρα σκέφτεται μόνο τη παραμονή του στην ομάδα της Μαδρίτης.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ έμεινε  εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο χρόνια καθώς η σύζυγός του τον κατηγόρησε για ξυλοδαρμό και απόπειρα βιασμό στις αρχές του 2022, με την υπόθεση να αναλαμβάνει η εισαγγελία του Μάντσεστερ. Τελικά οι όποιες κατηγορίες κατά του 22χρονου άσου αποσύρθηκαν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να αποφασίσει για το μέλλον του στην ομάδα.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι είδαν ότι οι αντιδράσεις ήταν έντονες σε ένα ενδεχόμενο επιστροφής στη δράση του Άγγλου μεσοεπιθετικού και προχώρησαν στη παραχώρηση του Γκρίνγουντ  με τη μορφή δανεισμού στη Χετάφε.

Διαβάστε επίσης: «Κοκκινίζει» το Πανθεσσαλικό – Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για τον Βόλο

Ο Άγγλος διεθνής φαίνεται πως απολαμβάνει την εμπειρία του στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 12 συμμετοχές με απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τον σύλλογο από την Μαδρίτη. Μάλιστα οι εμφανίσεις του Γκρίνγουντ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Αγγλία, οι οποίες δεν θα έλεγαν όχι στην απόκτησή του.

Όμως, σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα Athletic, ο πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ δεν σκέφτεται να φύγει από την Χετάφε καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του περνάνε πολύ καλά στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ απολαμβάνουν το κλίμα και το σπίτι που τους παρέχει η ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ