Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Ο Γκόρντον «πλήγωσε» την Γιουνάιτεντ και την γκρέμισε από την πρώτη εξάδα

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Ο Γκόρντον «πλήγωσε» την Γιουνάιτεντ και την γκρέμισε από την πρώτη εξάδα

Με «χρυσό» σκόρερ τον Γκόρντον η Νιούκαστλ επικράτησε με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 14η αγωνιστική της Premier League, προσπερνώντας έτσι την στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έπειτα από το μεσοβδόμαδο στραβοπάτημα κόντρα στην Γαλατάσαραϊ για το Champions League, η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις με ήττα στην έδρα της Νιούκαστλ με 1-0 για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν τις «καρακάξες» να τους προσπερνούν στην βαθμολογία ανεβαίνοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς. Στην 7η με 24 υποχώρησε το σύνολο του Έρικ Τεν Χάγκ το οποίο για ακόμη μια αναμέτρηση απογοήτευσε με την εικόνα του.

Διαβάστε επίσης: Μια μεγάλη «μάχη» και ένα καλό πρόγραμμα

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του ματς ήταν για την Γιουνάιτεντ με τον Πόουπ να νικά στο 11′ τον Γκαρνάτσο. Στη συνέχεια η Νιούκαστλ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της αγγίζοντας το 1-0 στον 39′ όταν και η απίθανη εκτέλεση φάουλ του Τρίπιερ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ονάνα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν ασκώντας πίεση στα καρέ της Γιουνάιτεντ με τον Γκόρντον να δίνει την λύση στο 56′ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την μικρή περιοχή, έπειτα από το εξαιρετικό γύρισμα του Τρίπιερ.

Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα, μιας και το γκολ του Άντονι στο 90′ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ (86’ Ντουμπράβκα), Τρίπιερ, Σερ, Λασέλς, Λιβραμέντο, Αλμιρόν, Γκιμαράες, Μάιλι, Ισάκ, Γκόρντον (90+7′ Ρίτσι)

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονάνα, Σο, Μαγκουάιρ, Γουάν Μπισάκα (80’ Ρεγκιλόν), ΜακΤόμινεϊ, Μαϊνού (80’ Άμραμπατ), Φερνάντες, Μαρσιάλ (61’ Χόιλουντ), Ράσφορντ (62’ Άντονι), Γκαρνάτσο

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο (2/3)

Άρσεναλ-Γουλβς 2-0

Μπέρνλι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 5-0

Μπρέντφορντ-Λούτον 3-1

Νότιγχαμ Φόρεστ-Έβερτον 0-1

Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Κυριακή (3/3)

Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας (16:00)

Λίβερπουλ-Φούλαμ (16:00)

Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα (16:00)

Τσέλσι-Μπράιτον (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (18:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ