Κάραγκερ για Ράσφορντ: «Απαράδεκτη η εμφάνισή του, μου θυμίζει τον Μαρσιάλ»

Κάραγκερ για Ράσφορντ: «Απαράδεκτη η εμφάνισή του, μου θυμίζει τον Μαρσιάλ»

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν για ακόμη μία φορά απογοητευτικός τη φετινή σεζόν και Τζέιμι Κάραγκερ δεν δίστασε να κριτικάρει την πιο πρόσφατη εμφάνισή του κόντρα στη Νιουκάστλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν άκρως αποκαρδιωτική απέναντι στη Νιουκάστλ με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 στο «Saint James Park».

Ένας από τους χειρότερους παίκτες στο γήπεδο ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος φάνηκε να μην έχει νεύρο και θέληση όπως αναφέρουν οι χρήστες των social media. Ο Άγγλος επιθετικός δεν περνάει τις καλύτερές του μέρες στην πατρίδα του, καθώς σε 13 παιχνίδια στην Premier League έχει βρει δίχτυα μόλις δύο φορές.

Διαβάστε επίσης: Τότεναμ: Το απίθανο επίτευγμα του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι (vid)

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής, Τζέιμι Κάραγκερ, να μην διστάσει να τον κριτικάρει σκληρά και να τον παρομοιάσει με τον… Μαρσιάλ.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν απαράδεκτη η εμφάνισή του για πολλούς λόγους. Αυτό το παιδί δεν είχε παίξει μεσοβδόμαδα στο Champions League αλλά για τον Ράσφορντ, όπως ήταν και για μένα και τον Τζέραρντ στην Λίβερπουλ, είναι καθήκον του να μπει μέσα και να παίξει καλά για να παρασύρει και τους συμπαίκτες του ακόμα και όταν η ομάδα δεν είναι καλά.

Βλέποντας τον Ράσφορντ, μου θυμίζει τον Μαρσιάλ και αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να πεις για αυτόν. Οι ξένοι παίκτες έρχονται και δεν νοιάζονται. Ο Ράσφορντ μοιάζει τώρα με τον Μαρσιάλ.

Στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ υπήρχε ένας παίκτης που δεν σταμάτησε να τρέχει, ο Σον. Όταν μιλάμε για μεγάλους παίκτες στην Premier League, εννοούμε αυτούς που πέρα από τα γκολ, τρέχουν και συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Ο Σον ήταν ηγέτης, αυτό που ζητάς από τον Ράσφορντ είναι να ηγηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ