Noσοκομείο η Ρεάλ: Έξω για 3-4 εβδομάδες και ο Καρβαχάλ

Noσοκομείο η Ρεάλ: Έξω για 3-4 εβδομάδες και ο Καρβαχάλ

Ο Ντάνι Καρβαχάλ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και θα αγωνιστεί πάλι από το νέο έτος, με τον έμπειρο αμυντικό να κάνει αγώνα δρόμου για το Ισπανικό Σούπερ Καπ στις αρχές Ιανουαρίου.

Νέο πρόβλημα τραυματισμού στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν λέει να ηρεμήσει τη φετινή σεζόν. Ο Κάρλο Αντσελότι είδε και τον Ντάνι Καρβαχάλ να τραυματίζεται στον αγώνα με την Κάντιθ το Σάββατο, με τον αρχηγό των Μερένχες να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Βασίλισσας, ο 31χρονος μπακ αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3-4 εβδομάδες, χάνοντας έτσι τα υπόλοιπα παιχνίδια του 2023. Ο διεθνής Ισπανός θα κάνει αγώνα δρόμου έτσι ώστε να είναι έτοιμος στις αρχές Ιανουαρίου, όταν και η Ρεάλ θα παίξει στο Ισπανικό Σούπερ Καπ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Xωρίς Πετρούσεφ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης – Πότε επιστρέφει ο Γκος

Ο Καρβαχάλ υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει σε έξι παιχνίδια των Μπλάνκος (4 για το πρωτάθλημα, 1 για το κύπελλο, ένα για το Champions Laegue) και ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Λούκας Βάθκεθ.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ δε μπορεί να υπολογίζει στου μακροχρόνια τραυματίες Μιλιτάο, Κουρτουά, Γκιουλέρ, Βινίσιους, Καμαβινγκά και Τσουαμενί, περιορίζοντας έτσι τις επιλογές του Κάρλο Αντσελότι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ