Ντε Τσέρμπι: «Χάσαμε τρεις σημαντικούς παίκτες και ακόμη είμαστε στο ίδιο επίπεδο»

Ντε Τσέρμπι: «Χάσαμε τρεις σημαντικούς παίκτες και ακόμη είμαστε στο ίδιο επίπεδο»

Ο Ρομπέρτο Ντι Τσέρμπι αναφέρθηκε στην απώλεια τριών σημαντικών παικτών το καλοκαίρι και τόνισε πως η Μπράιτον βρίσκεται ακόμη στο ίδιο επίπεδο.

Η Μπράιτον γνώρισε την ήττα από την Τσέλσι με 3-2 για την 14η αγωνιστική της Premier League στο «Stamford Bridge» και ο Ρομπέρτο Ντι Τσέρμπι θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για την ομάδα του.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τις τρεις αναχωρήσεις το περασμένο καλοκαίρι τονίζοντας ότι παρόλο που η ομάδα του δεν είναι τόσο ισχυρή παραμένει στο ίδιο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ο διαιτητής που τα… έκανε μαντάρα στο Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ θα σφυρίξει κανονικά το Σέφιλντ – Λίβερπουλ

Φυσικά ο προπονητής των «γλάρων» μιλάει για τους Καϊσέδο και Σάντσεθ οι οποίοι πήραν μεταγραφή στη Τσέλσι, όπως και αυτή του Μακ Άλιστερ στη Λίβερπουλ. Μάλιστα στάθηκε στο γεγονός πως άλλοι σύλλογοι δεν πούλησαν κανέναν και αντιθέτως ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο.

Τα ακριβή του λόγια ήταν: «Υπάρχει μόνο μία ομάδα που έχασε τρεις σημαντικούς παίκτες το περασμένο καλοκαίρι και αυτή είναι η Μπράιτον, αλλά αυτή τη στιγμή κρατάμε το ίδιο επίπεδο.

Άλλες ομάδες δεν πούλησαν κανέναν και αγόρασαν πολλούς παίκτες – η Μπράιτον πούλησε 3 σημαντικούς παίκτες και εμείς παραμένουμε στο ίδιο επίπεδο».

Η Μπράιτον βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς στο -5 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ