Ο διαιτητής που τα… έκανε μαντάρα στο Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ θα σφυρίξει κανονικά το Σέφιλντ – Λίβερπουλ

Ο διαιτητής που τα… έκανε μαντάρα στο Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ θα σφυρίξει κανονικά το Σέφιλντ – Λίβερπουλ

Ο Σάιμον Χούπερ που έκανε το τραγικό λάθος στο φινάλε του Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ επιλέχθηκε κανονικά για να σφυρίξει το ματς της επόμενης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ.

Η οπαδοί της Premier League ακόμη «βράζουν» με το τραγικό λάθος του Σάιμον Χούπερ να μην αφήσει πλεονέκτημα στην τελευταία φάση του Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ στο χθεσινοβραδινό ματς (3/12).

Παρ’ όλα αυτά η Ένωση Διαιτητών Αγγλίας αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει και όχι μόνο αυτό αλλά θα σφυρίξει κανονικά το παιχνίδι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ (6/12) για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Noσοκομείο η Ρεάλ: Έξω για 3-4 εβδομάδες και ο Καρβαχάλ

Ο Άγγλος διαιτητής ήταν ο μοιραίος πρωταγωνιστής σε μία ματσάρα που τα είχε όλα. Το κυριακάτικο ντέρμπι των Πολιτών απέναντι στα «σπιρούνια» ήταν ένα από τα πιο ενθουσιώδη της χρονιάς με συνολικά έξι γκολ, όμως ένα τραγικό λάθος τα… εξαφάνισε όλα.

Ο Χάαλαντ στο 90+4′ είχε την ευκαιρία να βγει στην κόντρα όμως έπεσε ύστερα από παράβαση του Έμερσον. Ο Νορβηγός επιθετικός σηκώθηκε γρήγορα και ενώ έκανε την μπαλιά προς τον Γκρίλις, ο οποίος ήταν ολομόναχος με τον Βικάριο, ο Χούπερ σφύριξε γυρνώντας πίσω τη φάση καταλογίζοντας φάουλ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξαγριώσει τους φιλάθλους αλλά και τους παίκτες-προπονητές με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αναφέρει μετά τη λήξη του αγώνα στις δηλώσεις του: «Είναι σκληρό όταν ξαναβλέπεις τη φάση, ο διαιτητής αποφασίζει να σφυρίξει αφού έχει ήδη πει να συνεχιστεί το ματς. Μετά από την πάσα ακολουθεί το σφύριγμα, δεν καταλαβαίνω την πράξη του».

Ωστόσο ο Χούπερ διορίστηκε κανονικά από την Ένωση Διαιτητών Αγγλίας και θα σφυρίξει το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ την ερχόμενη Τετάρτη για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ