Ντε Τσέρμπι: «Τιμή μου να δουλεύω στην Μπράιτον, υπάρχουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο»

Ντε Τσέρμπι: «Τιμή μου να δουλεύω στην Μπράιτον, υπάρχουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο»

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι μίλησε για την πορεία του στην Μπράιτον, ενώ αποκάλυψε πως συζητά για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «γλάρους».

Η Μπράιτον τα πηγαίνει εξαιρετικά επί ημερών Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, με τους «γλάρους» να εξασφαλίζουν μάλιστα και την ευρωπαϊκή τους συνέχεια για φέτος, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο Europa League.

Ο Ιταλός τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι τιμή του να εργάζεται στην αγγλική ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Οι δηλώσεις του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι:

«Συνήθως δουλεύω για να είμαι χαρούμενος και να το απολαμβάνω και αισθάνομαι πολύ καλά στην Μπράιτον. Έχω μία εξαιρετική σχέση με τους παίκτες, με τον σύλλογο, με τον πρόεδρο Τόνι Μπλουμ, με τον Ντέιβιντ Γουάιρ και όλους όσους δουλεύουν εδώ. Συζητάμε για νέο συμβόλαιο αλλά προς το παρόν υπάρχουν μόνο συζητήσεις, δεν έχει τελειώσει το θέμα.

Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τον στόχο, εάν ο δικός μου είναι ο ίδιος με αυτόν του συλλόγου, θα είναι τιμή για μένα να δουλεύω στην Μπράιτον. Δεν προσπαθώ να φτάσω ένα υψηλότερο επίπεδο. Το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι να δουλεύω σοβαρά, με μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ