Ποστέκογλου: «Ωραίο το ποδόσφαιρο που παίζουμε αλλά εγώ θέλω νίκες»

Ποστέκογλου: «Ωραίο το ποδόσφαιρο που παίζουμε αλλά εγώ θέλω νίκες»

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα της Τότεναμ από τη Γουεστ Χαμ, έφερε την έντονη αντίδραση του Άγγελου Ποστέκογλου. 

Η τέταρτη ήττα της Τότεναμ στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, από τη Γουεστ Χαμ και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή έφερε την έντονη αντίδραση του Άγγελου Ποστέκογλου.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός τόνισε πως δεν τον νοιάζει το καλό ποδόσφαιρο αν δεν συνδυάζεται με νίκες και πως αυτός είναι ο λόγος που πήγε στην Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν λέμε πως είμαστε καλοί, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προηγούμαστε 3-0. Όλο αυτό έχει να κάνει με το να κερδίζουμε παιχνίδια. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να νικάμε.

Το ότι ήμασταν μπροστά με 1-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους δεν σημαίνει ότι ήταν καλή εμφάνιση για εμάς. Θα ήταν μία καλή εμφάνιση αν ήμασταν 4-0 μπροστά στο σκορ και βάζαμε για ύπνο το ματς.

Παίζουμε κάτι που αποκαλείται καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν το βλέπω αυτό. Δεν είμαστε καλοί στην τελική προσπάθεια, είναι σαν να σκεφτόμαστε πως η μπάλα θα πάει μόνη της στα δίχτυα, χρειάζεται να έχουμε αποφασιστικότητα.

Κάποιες φορές μπορούμε να καμουφλάρουμε το πώς τα πάμε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο αλλά εγώ θέλω νίκες. Για αυτό ήρθα εδώ κξαι αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ