Μεγάλο «διπλό» της Γουέστ Χαμ επί της Τότεναμ (1-2) – Νίκη-ανάσα της Έβερτον κόντρα στη Νιουκάστλ (3-0)

Μεγάλο «διπλό» της Γουέστ Χαμ επί της Τότεναμ (1-2) – Νίκη-ανάσα της Έβερτον κόντρα στη Νιουκάστλ (3-0)

Η Γουέστ Χαμ απέδρασε από την έδρα της Τότεναμ επικρατώντας με σκορ 2-1, ενώ νωρίτερα η Έβερτον πήρε μια τεράστια νίκη-ανάσα επί της Νιουκάστλ.

Μια πολύ μεγάλη νίκη πανηγυρίζει η Γουέστ Χαμ, η οποία και επιβλήθηκε της Τότεναμ εκτός έδρας με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με δράστη τον Κριστιάν Ρομέρο που έκανε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος όμως όλα άλλαξαν για τα «σφυριά». Αρχικά ο Μπόουεν στο 52′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1, με τον Γουόρντ-Πράουζ να δίνει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του με γκολ στο 74′.

Λίγο νωρίτερα, η Έβερτον πέτυχε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, αφού πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα επικρατώντας της Νιουκάστλ εντός έδρας με το ευρύ 3-0.

Όλη η… ιστορία του αγώνα γράφτηκε ουσιαστικά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 79′ ο ΜακΝιλ έκανε το 1-0, για να διπλασιάσει τα τέρματα των «ζαχαρωτών» ο Ντουκουρέ στο 86′. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπέτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ