Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν αλλάζει στάση για τον Σάντσο ο Τεν Χαγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν αλλάζει στάση για τον Σάντσο ο Τεν Χαγκ

Οι σχέσεις του Έρικ Τεν Χαγκ με τον Τζέιντον Σάντσο φαίνεται πως δεν επιδιορθώνονται.

Το θέμα του Τζέιντον Σάντσο με τον Έρικ Τεν Χαγκ έχει βρει τον… δρόμο του, με τον Ολλανδό τεχνικό να μένει πιστός στις αποφάσεις και να μην αλλάζει γνώμη με τίποτα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δυσκολεύονται φέτος να δείξουν μία σταθερή εικόνα και κάθε σαββατοκύριακο που περνά είναι μία διαφορετική ιστορία. Αυτή, όμως, του Άγγλου μεσοεπιθετικού με τον προπονητή της ομάδας φαίνεται πως έχει βρει εδώ και καιρό το τέλος της.

Διαβάστε επίσης: Τα πρώτα δείγματα Καρβαλιάλ στον Ρέντη, το σύστημα που ετοιμάζει, ο παίκτης που ξεχωρίζει, η πρώτη αλλαγή και οι επιστροφές

Ο Τεν Χαγκ ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά στις δηλώσεις του πως αν ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει τότε ξέρει τι πρέπει να κάνει, πετώντας έτσι το μπαλάκι στον πρώην παίκτη της Ντόρτμουντ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι πλέον θέμα κουλτούρας, λέγοντας: «Ο Τζέιντον ξέρει τι πρέπει να κάνει αν θέλει να επιστρέψει και εξαρτάται από αυτόν.

Πρόκειται για μια κουλτούρα και κάθε παίκτης πρέπει να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα πρότυπα και αυτό ήταν το θέμα».

Υπενθυμίζεται πως 23χρονος έχει να αγωνιστεί από τις 26/8 και το ματς απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ