Κάζο για τη Γιουνάιτεντ (0-3)-Βαθμός στην έδρα της Γουλβς για την Νότινγχαμ (1-1)

Κάζο για τη Γιουνάιτεντ (0-3)-Βαθμός στην έδρα της Γουλβς για την Νότινγχαμ (1-1)

Η Μπόρνμουθ σόκαρε τη Γιουνάιτεντ την οποία κέρδισε 3-0 στο Όλντ Τράφορντ. Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε η Νότινγχαμ στην έδρα της Γουλβς και η Μπέρνλι στην έδρα της Μπράιτον. Βαθιά βαθμολογική ανάσα για την Σέφιλντ που νίκησε τη Μπρέντφορντ.

Τεράστια νίκη της Μπόρνμουθ στο «Ολντ Τράφορντ», η οποία κέρδισε με το εμφατικό 0-3 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα «Κεράσια» να πανηγυρίζουν το πρώτο της διπλό στην έδρα των Κόκκινων Διαβόλων στην ιστορία τους. Παραμένει στην 6η θέση η ομάδα του Τεν Χαχ με 27 βαθμούς. Ανέβηκε στη 13η θέση η Μπόρνμουθ, έχοντας πλέον 19 βαθμούς.

Η ομάδα του Άντονι Ραϊόλα, η οποία είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, έχοντας 4 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια, ήταν εξαιρετική απέναντι στην Γιουνάιτεντ πετυχαίνοντας μία ευρεία νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Σολάνκι να «εκτελεί» τον Ονάνα από την μικρή περιοχή. Τα «Κεράσια» κλείδωσαν την νίκη με δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών, από το 68′ έως το 73′. Το 2-0 έκανε ο Μπίλινγκ  με κεφαλιά, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σενεσί με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάβερνιερ.

Διαβάστε επίσης: Το χτύπημα της «κόμπρας» και το… δέκα

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονάνα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Σο (78’ Ράσφορντ), Ρεγκιλόν, Άμραμπατ, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Άντονι (78’ Πελίστρι), Γκαρνάτσο (78’ Φαν ντε Μπέικ), Μαρσιάλ (56’ Χόιλουντ)

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Νέτο, Σμιθ, Ζαμπάρνι, Σενέσι, Κερκέζ, Κουκ (88’ Ουαταρά), Κλάιφερτ (72’ Σινιστέρα), Κρίστι, Ταβερνιέ (88’ Ρόθγουελ), Σεμένιο (58’ Μπίλινγκ), Σολάνκε

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η Νότινγχαμ πήρε «χρυσό» βαθμό στο Μολινό απέναντι στη Γουλβς, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 (Τόφολο 14′, Κούνια 32′). Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μπέρνλι, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με όμορφο σουτ του Όντομπερτ στο 45′ και τους «Γλάρους» να ισοφαρίζουν με τον Αντιγκρά στο 77′. Τέλος βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σέφιλντ η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπρέντφορντ, χάρις στο γκολ του ΜακΆτι στο45+1.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ