Αποχωρεί από τη Γιουνάιτεντ ο Φαν Ντε Μπεκ – Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται

Αποχωρεί από τη Γιουνάιτεντ ο Φαν Ντε Μπεκ – Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με δύο ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του Έρικ Τεν Χαγκ και ο Ολλανδός μέσος βρίσκεται με το ένα πόδι από την πόρτα της εξόδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 26χρονος ψάχνει από το περασμένο καλοκαίρι τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να είχε επιχειρήσει να τον κάνει δικό της αλλά εν τέλει να μένει στον αγγλικό σύλλογο. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Φαν Ντε Μπεκ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον δανεισμό στη γερμανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο Καρβαλιάλ, οι δοκιμές, η αίσθηση για την 11αδα και ένα σωρό απορίες…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου, οι «αετοί» είναι φαβορί για την απόκτησή του με μία ακόμη ομάδα της La Liga να τον έχει στο μυαλό της. Η ευχάριστη έκπληξη του ισπανικού πρωταθλήματος, Χιρόνα, επίσης έχει στα ραντάρ της τον συγκεκριμένο παίκτη όμως οι λεπτομέρειες του deal είναι διαφορετικές από αυτές που ζητάει η πλευρά του παίκτη.

Το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι πλησιάζει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεφορτωθεί πολλούς παίκτες της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ