Τσέλσι: Μένει για πολλούς μήνες εκτός ο Ρις Τζέιμς

Τσέλσι: Μένει για πολλούς μήνες εκτός ο Ρις Τζέιμς

Η Τσέλσι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ρις Τζέιμς για τους επόμενους τρεις μήνες, καθώς ο Άγγλος αμυντικός τραυματίστηκε στη ποδοκνημική στο ματς με την Έβερτον.

Ο τραυματισμός του Ρις Τζέιμς στο παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον για την 16η αγωνιστική της Premier League αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ ότι φαινόταν.

Ο Άγγλος αμυντικός αποχώρησε από το γήπεδο στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης και έδειχνε εμφανώς ότι ήταν απογοητευμένος. Μερικά 24ωρα μετά το ματς οι άνθρωποι των μπλε έλαβαν απάντηση για το χρονικό της απουσίας του Τζέιμς αλλά και το μέγεθος της ζημιάς.

Διαβάστε επίσης: Είναι πλέον επίσημο: Μέσι εναντίον Ρονάλντο (ίσως) για τελευταία φορά

Όπως αναφέρουν τα μέσα της χώρας, ο 24χρονος πλάγιος μπακ θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τσέλσι για τους επόμενους τρεις μήνες με την επιστροφή του να αναμένεται στα μέσα Μαρτίου. Αυτή είναι η έβδομη φορά που τραυματίζεται στο ίδιο σημείο στα τελευταία τρία χρόνια.

Πλέον, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του κι να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ποτσετίνο.

Η ανακοίνωση της Τσέλσι: 

«Ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει από το γήπεδο, αλλά δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει: Ο αρχηγός Ρις Τζέιμς υποβλήθηκε σε ιατρική αξιολόγηση μετά την ήττα της Κυριακής με 2-0 από την Έβερτον.

Ο αμυντικός αποσύρθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο Γκούντισον Παρκ και τα αποτελέσματα της εξέτασης επιβεβαίωσαν έναν τραυματισμό στους προσαγωγούς.

Ο Reece θα ξεκινήσει τώρα το πρόγραμμα αποκατάστασης του στο Cobham».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ