Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρότεινε ανταλλαγή του Σάντστο στην Μπαρτσελόνα για τον Ραφίνια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρότεινε ανταλλαγή του Σάντστο στην Μπαρτσελόνα για τον Ραφίνια

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν υπολογίζει στον Τζέιντον Σάντσο με αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει προτείνει στην Μπαρτσελόνα τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, ώστε η ίδια να πάρει τον Ραφίνια.

Η κατάσταση ανάμεσα Έρικ Τεν Χαγκ και τον Τζέιντον Σάντσο δεν έχει αλλάξει και όλα δείχνουν πως δεν διορθώνεται.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός πρόσφατα τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στην ομάδα αλλά ο Ολλανδός τεχνικός περιμένει τον παίκτη να κάνει την πρώτη κίνηση, κάτι που δεν επιθυμεί μέχρι στιγμής. Με όλα αυτά ως δεδομένα και ξέροντας ότι κανένας σύλλογος δεν θα πληρώσει 85 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να βρει άλλους τρόπους για να τον ξεφορτωθεί.

Ο επικρατέστερος είναι η ανταλλαγή για έναν άλλον παίκτη. Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως έχουν ήδη επικοινωνήσει με την Μπαρτσελόνα για πιθανή ανταλλαγή του Σάντσο με τον Ραφίνια, σύμφωνα με την «Sport».

Οι δύο αθλητές κόστισαν το ίδιο ποσό στους συλλόγους τους με την αγγλική να δείχνει εξ αρχής τις προθέσεις της. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου στους μπλαουγκράνα είναι περίπλοκη, καθώς ο Ντέκο τον έφερε από τη Λιντς το καλοκαίρι του 2022 και μέχρι στιγμής δεν έχει εντυπωσιάσει στον βαθμό που περίμεναν οι Καταλανοί.

Η αγωνιστική άνοδος του Γιαμάλ και το λαμπρό μέλλον του νεαρού είναι ακόμη ένα στοιχείο που προωθεί τη Μπαρτσελόνα να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη κίνηση αυτή, με τον ίδιο τον παίκτη να θέλει να επιστρέψει στις βασικές επιλογές του Τσάβι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ