Τεν Χαγκ: «Δεν ανησυχώ ότι θα απολυθώ αν χάσουμε από τη Λίβερπουλ»

Τεν Χαγκ: «Δεν ανησυχώ ότι θα απολυθώ αν χάσουμε από τη Λίβερπουλ»

Στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με την Λίβερπουλ ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε πως δεν ανησυχεί μην απολυθεί σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει από το ένα στραπάτσο στο άλλο με πρόσφατο αυτό του αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Πλέον ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ την Κυριακή (17/12) το απόγευμα. Μια αναμέτρηση αρκετά κομβική τόσο για την πορεία των «κόκκινων διάβολων» όσο και για την παρουσία του Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός: Τέρμα το απυρόβλητο σε Γιοβάνοβιτς- Σκληρή κριτική σε Αλαφούζο – Χαμός στα social media

Πάντως στις δηλώσεις του ενόψει της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίστηκε αρκετά ήρεμος, τονίζοντας πως δεν ανησυχεί μήπως χάσει την θέση του σε περίπτωση ήττας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Για το ενδεχόμενο απόλυσής του σε περίπτωση ήττας στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ:

«Δεν με ανησυχεί αυτό. Επικεντρώνομαι στο να κάνω αυτή την ομάδα να παίξει καλύτερα, εστιάζω στο να κάνω καλύτερους τους παίκτες. Αυτή είναι η ανησυχία μου. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, γιατί είμαι εδώ για να κερδίσω και για να το καταφέρω αυτό πρέπει να κάνω την ομάδα να παίξει καλύτερα.

Είμαστε ασυνεπείς, οπότε πρέπει να δουλέψω με την ομάδα έτσι ώστε να παίζει για μεγαλύτερα διαστήματα σε υψηλότερο επίπεδο. Μπορούμε ακόμα να κερδίσουμε αυτή τη σεζόν και σίγουρα να βγούμε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα. Είμαι σίγουρος ότι όταν επιστρέψουν οι τραυματίες, η ομάδα θα παίξει καλύτερα».

Για τον περσινό θρίαμβο της Λίβερπουλ με 7-0: «Όλοι στην ομάδα έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο. Πάντα είναι ιδιαίτερο όταν παίζεις στο Άνφιλντ. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά αυτή την πρόκληση θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής και ανυπομονούμε. Θυμόμαστε το περσινό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτό και να το δείξουμε την Κυριακή. Όμως, δεν θα ήταν σωστό να μείνουμε εκεί. Το παρελθόν είναι παρελθόν, το μόνο που μπορούμε να αλλάξουμε είναι το μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ