Μπέρνλι – Έβερτον 0-2: Τέταρτη σερί νίκη και συνεχίζει

Μπέρνλι – Έβερτον 0-2: Τέταρτη σερί νίκη και συνεχίζει

Η Έβερτον είναι σε... δαιμονιώδη κατάσταση πετυχαίνοντας την τέταρτη σερί νίκη της στην Premier League, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Μπέρνλι.

Με σπασμένα… φρένα πηγαίνει το τελευταίο διάστημα Έβερτον, η οποία συνεχίζει να χτίζει ένα μεγάλο σερί, φτάνοντας τα τέσσερα θετικά αποτελέσματα στη σειρά, μετά την επικράτησή της με σκορ 2-0 επί της Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Τα «ζαχαρωτά» καθάρισαν στο πρώτο κομμάτι του πρώτου μέρους με δύο τέρματα και έτσι απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού κατά επτά ολόκληρους πόντους, έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς, την ίδια ώρα που η σημερινή της αντίπαλος έμεινε στους 8 και την προτελευταία θέση.

Η Έβερτον ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι καταφέρνοντας να πάρει από πολύ νωρίς προβάδισμα στο σκορ, απλοποιώντας έτσι κατά πολύ τα πράγματα. Συγκεκριμένα, στο 19′ ο Αμαντού Ονάνα έκανε το 1-0, για να έρθει έξι λεπτά αργότερα ο Μάικλ Κιν να γράψει το 2-0. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι οι «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ έφυγαν με ένα πολύτομο «τρίποντο» από τον έδρα της Μπέρνλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ