Ο «φύλακας άγγελος» της Έβερτον

Ο «φύλακας άγγελος» της Έβερτον

Ο Πίκφορντ είναι αυτή την στιγμή ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της Έβερτον, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Η ξέφρενη πορεία της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται και η ομάδα του Λίβερπουλ πέτυχε νέα νίκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν εκτός έδρας της Μπέρνλι με 2-0 και δείχνουν σε απίστευτη φόρμα, από την στιγμή που επιβλήθηκε η ποινή της αφαίρεσης δέκα βαθμών λόγω παραβάσεων οικονομικών κανονισμών της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Έβερτον έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς και βρίσκεται εν αναμονή της έφεσης που έχει ασκήσει κατά της αρχικής τιμωρίας, ελπίζοντας ότι θα δικαιωθεί.

Διαβάστε επίσης: Ο Λοβέρα, το γκολ-τίτλος με τη Ροζάριο Σεντράλ, η οψιόν αγοράς, το 1.500.000 € και ο Ολυμπιακός (vids)

Ένα στοιχείο που φανερώνει πολλά σε ότι έχει να κάνει με την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η αγγλική ομάδα, αφορά τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο γκολκίπερ των «ζαχαρωτών», Τζόρνταν Πίκφορντ.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Έβερτον έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε έξι παιχνίδια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι έχει τα περισσότερα clean sheets στο πρωτάθλημα.

Κανείς άλλος τερματοφύλακας στην Πρέμιερ δεν έχει κατορθώσει να κρατήσει το «μηδέν» στην εστία του σε τόσα παιχνίδια και η εξαιρετική επίδοση του Πίκφορντ έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την Έβερτον.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, αλλά και οι συμπαίκτες του Πίκφορντ, έχουν πολλές φορές εκθειάσει την απόδοση του γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, καθώς ο έμπειρος πορτιέρε εμπνέει σιγουριά με την παρουσία του στα γκολπόστ των toffees.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι πολλοί φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρουν στα σχόλια τους στο Χ, ότι ο Πίκφορντ είναι η ιδανική επιλογή για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, προτρέποντας μάλιστα τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Ο Πίκφορντ είναι αυτή την στιγμή ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της Έβερτον, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Αυτό σημαίνει ότι αν η Γιουνάιτεντ ή όποια άλλη ομάδα θελήσει να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της, θα πρέπει να βγάλει πολλά εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να δελεάσει την Έβερτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ