Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Έσωσαν το βαθμό στο φινάλε οι «Χωριάτες»

Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Έσωσαν το βαθμό στο φινάλε οι «Χωριάτες»

Η Άστον Βίλα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 87', όμως έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε με τον Ζανιόλο στον 98' για να βρεθεί στην κορυφή της Premier League.

H Άστον Βίλα μπορεί μετά από 15 σερί εντός έδρας νίκες να «γκέλαρε» εντός έδρας με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με το τελικό 1-1 όμως θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή μιας και ισοφάρισε με buzzer beater στο 98′.

Η Σέφιλντ άντεξε στο «Βίλα Παρκ» και αφού είδε το γκολ του Μπέιλι να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ στο 59′, πίστεψε πως μπορεί να φύγει με το βαθμό από το Μπέρμιγχαμ.

Στο 87ο λεπτό ο Άρτσερ πλήγωσε την παλιά του ομάδα, αφού μετά από ωραίο γύρισμα του Χάμερ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η Βίλα δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ζανιόλο στο 90+8′, για να μπορέσει να πάρει ένα πολύτιμο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι βαθμό, που την διατηρεί στην κορυφή της Premier League.

Η Άστον Βίλα με αυτό το βαθμό, έφτασε τους 39 και βρίσκεται μαζί με την Άρσεναλ στην κορυφή, με παιχνίδι περισσότερο. Η Σέφιλντ έφτασε τους 9 βαθμούς και είναι στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος.

ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Λενγκλέ, Ντιν(74’ Μορένο), Ντάγκλας Λουίζ, Ράμσεϊ, Μπέιλι(81’ Τζανιόλο), ΜακΓκιν, Ντιαμπί(74’ Φορνάλς), Γουότκινς

ΣΕΦΙΛΝΤ: Φοντέρινχαμ, Μπογκλ, Τράστι, Μπάλντοκ, Ρόμπινσον, Λαρούτσι(58’ Λόουι), Σιλμανί(76’ ΜάκΑτι), Νόργουντ, Βίνι, Άρτσερ, Μπρουκς(58΄Χάμερ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ