Ο Τεν Χαγκ αποκάλυψε τον λόγο που η Γιουνάιτεντ δεν έχει σταθερότητα φέτος

Ο Τεν Χαγκ αποκάλυψε τον λόγο που η Γιουνάιτεντ δεν έχει σταθερότητα φέτος

Μετά την αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Νότιγχαμ, ο Έρικ Τεν Χαγκ, μιλώντας για το ματς αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η Γιουνάιτεντ δεν έχει την απαραίτητη σταθερότητα την φετινή σεζόν.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της καθώς για την 20η αγωνιστική της Premier League επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «City Ground».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» για άλλη μία φορά ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν να πάρουν αποτέλεσμα απέναντι στη Νότιγχαμ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ναβάρο που μπαίνει φουριόζος για Λαμία, οι επόμενες μεταγραφές και αυτοί που «χαιρετάνε» στο ξεκίνημα του 2024

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Έρικ Τεν Χαγκ, μιλώντας για το ματς αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η Γιουνάιτεντ δεν έχει την απαραίτητη σταθερότητα την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, δεν είμαστε σταθεροί. Μπορούμε να κερδίσουμε τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, αλλά όχι τις άλλες. Δείχνουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα στις κορυφαίες ομάδες. Είμαι πεπεισμένος και έχω πίστη στην ομάδα μου ότι θα βελτιωθούμε.

Eίχαμε ξεπεράσει τις προσδοκίες την περασμένη σεζόν, η απόδοσή μας είναι κατώτερη φέτος. Ξέρουμε τους λόγους και γιατί δεν λειτουργεί. Καμία ομάδα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει με τόσους τραυματισμούς και προβλήματα που είχαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και έχουμε βάθος στο ρόστερ, αλλά με τόσους τραυματισμούς, το βάθος δεν είναι αρκετό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ