Το αντίο του Γιορίς στην Τότεναμ: «Σπιρούνι έως το τέλος της ζωής μου»

Το αντίο του Γιορίς στην Τότεναμ: «Σπιρούνι έως το τέλος της ζωής μου»

Συγκινημένος ο Γάλλος αποχαιρέτησε την Τότεναμ την οποία υπηρέτησε για κάτι περισσότερο από μία δεκαετία.

Εμφανώς συγκινημένος και μέσα σε δυνατή βροχή, που έκανε ακόμη πιο μελαγχολικό το όλο σκηνικό, ο Ούγκο Γιορίς αποχαιρέτησε σήμερα (31/12) τους φίλους της Τότεναμ, από την οποία αποχωρεί μετά από 11,5 ολόκληρα χρόνια.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και το Λος Αντζελες, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του «Tottenham Stadium» στο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπόρνμουθ και γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση από τους φίλους των «σπερς».

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο «ερυθρόλευκο» μήνυμα του Ναβάρο (vid)

«Απόλαυσα κάθε λεπτό εδώ. Εφτασε ο καιρός να σας πω αντίο, αλλά μόνο ως παίκτης, γιατί ως άνθρωπος, θα είμαι «σπιρούνι» ως το τέλος της ζωής μου», είπε ο 37χρονος Γιορίς, απευθυνόμενος προς τον κόσμο.

Ο Γάλλος γκολκίπερ μεταγράφηκε στην Τότεναμ το 2012, προερχόμενος από τη Λιόν, και κατέγραψε 447 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ υπήρξε αρχηγός της ομάδας για περίπου εννέα χρόνια. Αποχωρεί πάντως χωρίς να καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο με τον αγγλικό σύλλογο και με τελευταία -αγωνιστική- ανάμνηση μία συντριβή 6-1 από τη Νιούκαστλ, τον περασμένο Απρίλιο, στο ύστατο παιχνίδι του με την λονδρέζικη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ