Η Φούλαμ έδωσε νέο χαστούκι στην Άρσεναλ (2-1) – Επιστροφή στις νίκες για Τότεναμ (3-1)

Η Φούλαμ έδωσε νέο χαστούκι στην Άρσεναλ (2-1) – Επιστροφή στις νίκες για Τότεναμ (3-1)

Συνεχίζει να καταρρέει η Άρσεναλ που ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή στην έδρα της Φούλαμ, την ώρα που η Τότεναμ «καθάριζε» με 3-1 την Μπόρνμουθ.

Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρετά το 2023 η Άρσεναλ που ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή στο «Craven Cottage» από τη Φούλαμ για την 20η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έμεινε με μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος και έπεσε στην τέταρτη θέση με 40 βαθμούς και ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Λίβερπουλ που είναι είναι πρώτη με 42 (μαζί με τη Βίλα που επίσης έχει ματς παραπάνω).

Έναν βαθμό πίσω από τους «κανονιέρηδες» βρίσκεται πλέον η Τότεναμ που νίκησε με 3-1 την Μπόρνμουθ και άφησε πίσω της τη βαριά ήττα από την Μπράιτον.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Φραν Ναβάρο

Πήρε τον κατήφορο η Άρσεναλ

Ιδανικά ξεκίνησε το ματς για την Άρσεναλ που μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ με προβολή του Σακά μετά από απόκρουση του Λένο σε σουτ του Μαρτινέλι. Στο 29′, όμως, από σέντρα του Κέιρνι ο Χιμένες με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Η Άρσεναλ είχε κάποιες καλές στιγμές στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά στο ξεκίνημα του δεύτερου δέχθηκε δεύτερο γκολ. Στο 59′ συγκεκριμένα, ο Ντε Κόρδοβα Ριντ με σουτ έκανε το 2-1 σε φάση διαρκείας. Στο 88′ μάλιστα η Φούλαμ είχε και δοκάρι με τον Περέιρα για τρίτο γκολ.

Φούλαμ: Λένο, Καστάιν, Ανταραμπιόγο, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον, Κέιρνι, Παλίνια, Ντε Κόρδοβα Ριντ (80’ Ντιόπ_, Ιβόμπι (72’ Περέιρα), Γουίλιαν (80’ Γουίλσον), Χιμένες

Αρσεναλ: Ραγιά, Γουάιτ (67’ Ζεσούς), Κίβιορ (46’ Τομιγιάσου), Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ράις, Έντεγκααρντ, Χάβερτς (77’ Νέλσον), Μαρτινέλι (67’ Τροσάρ), Σακά, Ενκετιά

Έβγαλε αντίδραση η Τότεναμ

Αφού στο 7′ ο Σολάνκε έχασε απίθανη ευκαιρία για το 0-1, δύο λεπτά μετά η Τότεναμ έκανε το 1-0 με σουτ του Σαρ. Ο Σολάνκε ήταν ο μοιραίος ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων αφού είχε και άλλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με αποκορύφωμα το δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Τελικά στο 71ο λεπτό ο Σον έφυγε από αριστερά και με όμορφο σουτ έκανε το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Στο 80′ ο Ριτσάρλισον έγραψε και τ0 3-0 ενώ στο 84′ η Μπόρνμουθ μείωσε σε 3-1 με πλασέ του Σκοτ.

Τότεναμ: Βικάριο, Έμερσον, Ντέιβις, Πόρο, Ουντότζι, Λο Σέλσο (83’ Χιλ), Μπεντανκούρ (58’ Χόιμπιεργκ), Σαρ (32’ Σκιπ), Σον, Ριτσάρλισον (83’ Ντάιερ), Τζόνσον (83’ Βελίς)

Μπόρνμουθ: Νέτο, Σμιθ (82’ Μπρουκς), Σενέσι, Ζαμπάρνι, Κρίστι (69’ Σκοτ), Κουκ, Ταβερνιέ, Σολάνκε, Κλάιφερτ (61’ Μπίλινγκ), Σινιστέρα (61’ Σεμένιο), Ουατάρα (46’ Άαρονς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ