Η Τότεναμ είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ

Η Τότεναμ είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ

Η Τότεναμ είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μία σημαντική προσθήκη καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λειψία για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ

Η Τότεναμ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προκειμένου να τονώσει την επιθετική της γραμμή και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στην φετινή Premier League.

Τα «Σπιρούνια» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να αποκτήσουν τον Τίμο Βέρνερ από την Λειψία με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο 27χρονος επιθετικός είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού φέτος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής με τους με τους Ταύρους και θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία μετά το πέρασμά του από την Τσέλσι την διετία 2020-2022.

Διαβάστε επίσης :Με Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ το top 10 της Euroleague (vid)

Ο Γερμανός διεθνής άσος σύμφωνα με το γερμανικά μέσα ενημέρωσης έχει αποχωρήσει ήδη από την Ισπανία, όπου η Λειψία κάνει την χειμερινή της προετοιμασία και αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο ημέρες να ταξιδέψει για το Λονδίνο προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Τότεναμ θα καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του Βέρνερ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει προκειμένου να καλύψει το κενό του Σον, ο οποίος θα λείψει όλον τον Ιανουάριο, αφού θα πάρει μέρος με την Νότια Κορέα στο Ασιατικό Κύπελλο.

Ο Βέρνερ την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 14 συμμετοχές με την Λειψία με απολογισμό 2 γκολ και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ