«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ιμπραΐμ Σαλάχ» (vids+pic)

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ιμπραΐμ Σαλάχ» (vids+pic)

Σύμφωνα με την «Equipe», ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ της Ρεν.

Ως μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ιμπραΐμ Σαλάχ εμφανίζει τον Ολυμπιακό η «Equipe». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωση του 22χρονου Μαροκινού, με βελγικές ρίζες, που αγωνίζεται στη Ρεν.

Ο Ιμπραΐμ Σαλάχ αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεύτερος επιθετικός όσο και ως δεκάρι. Φέτος, μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 16 εμφανίσεις με τη γαλλική ομάδα, έχοντας 6 γκολ στο ενεργητικό του.

Στον έναν χρόνο που αγωνίζεται στη Ρεν έχει συνολικά 30 αγώνες και 10 γκολ. Για την περίπτωσή του εκτός από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η «Equipe», ενδιαφέρονται επίσης οι Λέστερ, Φέγενορντ, Τουλούζ, Λοριάν και Μπρεστ, Ο Ιμπραΐμ Σαλάχ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών την Γάνδης, ενώ τον Ιανουάριο του 2023 μετακόμισε στη Ρεν έναντι 6.5 εκατ. ευρώ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 54 ματς, με 13 γκολ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ