Η Μπράιτον είναι έτοιμη να αποκτήσει σούπερ ταλέντο της Μπόκα Τζούνιορς

Η Μπράιτον είναι έτοιμη να αποκτήσει σούπερ ταλέντο της Μπόκα Τζούνιορς

H Mπράιτον είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την απόκτηση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς, Βαλεντίν Μπάρκο, ο οποίος θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Η Μπράιτον αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Premier League, αφού οι Γλάροι βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι συνεχίζει στο Εuropa League, ενώ πριν λίγο νίκησε την Στόουκ με 2-4 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Είναι γνωστό, πως ο αγγλικός σύλλογος συνηθίζει να αποκτά νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλον τον κόσμο και να τους εξελίσσει με στόχο την μελλοντική τους πώληση. Σύμφωνα, με δημοσιεύματα, τόσο από την Αγγλία όσο και από την Αργεντινή, η Μπράιτον έχει βάλει στο στόχαστρό της τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς, Βαλεντίν Μπάρκο.

Διαβάστε επίσης: «Με έλεγαν ναρκομανή…»: Όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος αποκάλυπτε πώς έκοψε το ποτό και το τσιγάρο

Ο Αργεντινός άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο 19χρονος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του την περασμένη χρονιά με την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς και η Μπράιτον είναι αποφασισμένη να τον αποκτήσει, καταβάλλοντας το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει η ρήτρα στο συμβόλαιό του. Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 6 χρόνων και θα ήθελε να ολοκληρώσει το ντιλ μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το συμβόλαιο του Μπάρκο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024 και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει, προκειμένου να αγωνιστεί σε κάποιο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Μπάρκο έχει ξεκινήσει πιέσεις προς την διοίκηση των Γενοβέζων για να αποδεχτεί την πρόταση της Μπράιτον .

Ο Μπάρκο την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 35 συμμετοχές με την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, με απολογισμό 1 γκολ και 5 ασίστ. Ο 19χρονος άσος είναι διεθνής με τις  μικρές ομάδες της εθνικής Αργεντινής, με την οποία έχει αγωνιστεί 16 συμμετοχές και έχει πετύχει 3 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ