Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ (pic)

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ (pic)

Παίκτης της Τότεναμ είναι με κάθε επισημότητα ο Τίμο Βέρνερ όπως ανακοίνωσαν οι Spurs

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τίμο Βέρνερ. Τα «Σπιρούνια» τα είχαν βρει σε όλα με τον Γερμανό επιθετικό τις προηγούμενες μέρες και όλες οι διαδικασίες προχώρησαν γρήγορα προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή.

Έτσι ο 27χρονος άσος θα επιστρέψει στην Premier League, μετά την διετία που αγωνίστηκε στην Τσέλσι (2020-2022), υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ, εάν θέλει να αγοράσει τον διεθνή επιθετικό μετά το πέρας του δανεισμού του. Το συμβόλαιό του θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την Τότεναμ.

Διαβάστε επίσης: Οι GM της Εuroleague έκαναν τις προβλέψεις τους: Χωρίς Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό το Final-4, ποιος θα είναι ο φετινός ΜVP

Ο Βέρνερ, ο οποίος επέλεξε να φορέσει την φανέλα με το Νο16, φέτος δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Λειψία και αποχώρησε προκειμένου να μην χάσει την θέση του στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας εν όψει και του Euro που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Βέρνερ έχει καταγράψει 16 συμμετοχές και έχει σκοράρει 2 γκολ.

Η Τότεναμ ήθελε να προχωρήσει σε μία προσθήκη στην επιθετική τους γραμμή, αφού ο Σον θα λείψει τον Ιανουάριο με την Νότια Κορέα στο Ασιατικό Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ