Οικονομικοί μπελάδες για Νιούκαστλ!

Οικονομικοί μπελάδες για Νιούκαστλ!

Η Νιούκαστλ εμφάνισε «ζημίες» 150 εκατ. ευρώ στη διετία και οδηγείται αναπόφευκτα στην πώληση αστεριών της.

Τα οικονομικά όρια που έχει βάλει η Premier League για κάθε σύλλογο του πρωταθλήματος, όσον αφορά τις «ζημίες» που επιτρέπεται να έχει στους ισολογισμούς της διετίας, ξεπεράστηκαν απ’ την Νιούκαστλ, η οποία εμφάνισε ζημιογόνο ισολογισμό 150 εκατ. ευρώ για τις δύο τελευταίες χρήσεις.

Ως εκ τούτου, οι «ανθρακωρύχοι» για να αποφύγουν τυχόν κυρώσεις σαν αυτές που υπήρξαν στην Έβερτον με αφαίρεση 10 βαθμών για «οικονομικές παραβιάσεις», θα πρέπει να συμμορφωθούν άμεσα με τους κανονισμούς του Financial Fair Play προχωρώντας σε πωλήσεις κάποιων απ’ των αστεριών τους, είτε στο χειμερινό, μεταγραφικό «παράθυρο», είτε το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Το τέλος του Μπρινιόλι και ο… δρόμος για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Την ίδια ώρα τα βρετανικά ΜΜΕ τόνισαν πως η σαουδαραβική διοίκηση της Νιούκαστλ θα επιδιώξει άμεσα επαφές με την ηγεσία της Premier League, προκειμένου να διαπραγματευτούν είτε την αύξηση του ποσού αυτοχρηματοδότησης που μπορεί να υπάρξει σε ένα κλαμπ απ’ την ιδιοκτησία του, είτε να υπάρξει κάποιος διακανονισμός, είτε ακόμη περισσότερο να μειωθεί το όριο της «ζημίας» ανά ομάδα και να αυξηθεί ο χρονικός ορίζοντας από δύο σε τρεις χρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ