Το τέλος του Μπρινιόλι και ο… δρόμος για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Το τέλος του Μπρινιόλι και ο… δρόμος για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Τι πραγματικά παίζει με το μέλλον του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό και το... μήνυμα που έστειλε ο Φατίχ Τερίμ στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση ανανέωσης του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό αν και αρχικά φαινόταν πως είναι σχεδόν διαδικαστικό το θέμα. Αρκεί να ανατρέξει κανείς στα ρεπορτάζ την περίοδο που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους» ο Γιούρι Λοντίγκιν και θεωρούνταν δεδομένο πως το ίδιο θα συμβεί αργά ή γρήγορα με τον Ιταλό και το «τριφύλλι» θα κλείσει έτσι για τα επόμενα χρόνια με το δίδυμο κάτω από τα δοκάρια του.

Ο καιρός περνούσε, το θέμα όχι μόνο δεν έκλεινε, αλλά ο Μπρινιόλι έδειχνε να έχει αποσυντονιστεί πλήρως και να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Κάθισε στον πάγκο για να καθαρίσει το μυαλό του, επανήλθε, πήρε προθεσμία για να απαντήσει στην πρόταση του κλαμπ, το οποίο ακόμη περιμένει. Υποτίθεται πως ο Μπρινιόλι θα έπρεπε να δώσει απάντηση στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου και πλέον φτάσαμε προς τα μέσα του μήνα.

Διαβάστε επίσης: Τρέλα πουλάει η ΕΠΟ – Η UEFA την εκθέτει για τον ανιψιό του Λιούμπος Μίχελ (pic)

Στο μεταξύ καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως στα δύο τελευταία ματς έπαιξε ο Λοντίγκιν. Και κόντρα στον Παναιτωλικό και με τον Ολυμπιακό. Ο Μπρινιόλι έπαιξε στο πρώτο ματς του 2024 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και έμεινε στον πάγκο στα άλλα δύο. Αγωνιστικά δεν έχει λογική αυτό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως, η εντολή που υπάρχει είναι πως ο συγκεκριμένος δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στον Παναθηναϊκό αν δεν δώσει απάντηση.

Το ερώτημα εδώ είναι, μπορεί να δώσει (θετική) απάντηση ο Μπρινιόλι; Γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όχι μόνο μιλάει με άλλη ομάδα, αλλά πως έχει βάλει κιόλας την υπογραφή του σε συμβόλαιο μαζί της. Ποια είναι αυτή η ομάδα; Η ΑΕΚ που ως γνωστόν ψάχνεται για τερματοφύλακα για τώρα ή για το καλοκαίρι. Με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ να αναφέρουν πως επειδή τώρα είναι δύσκολο να βρει καλό τερματοφύλακα, η υπόθεση θα πάει για το καλοκαίρι. Τότε δηλαδή που ο Μπρινιόλι μένει ελεύθερος.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, ο Μελισσανίδης είναι έτοιμος να την… ξανακάνει στον Αλαφούζο, παίρνοντάς του μέσα από τα χέρια του έναν από τους πυλώνες της ομάδας του τα τελευταία χρόνια. Γιατί πριν αρχίσει να… κάνει νερά ο Μπρινιόλι το τελευταίο διάστημα, ήταν από τις κολώνες του Παναθηναϊκού και ο κορυφαίος πιθανότατα τερματοφύλακας στην Ελλάδα.

Αν ισχύουν βέβαια όλα τα παραπάνω, υπάρχει θέμα στους «πράσινους» και μάλιστα μεγάλο. Πώς θα πορευτούν στο υπόλοιπο της σεζόν; Με τον Λοντίγκιν και τον Ξενόπουλο; Μπορεί να πάει έτσι ο Παναθηναϊκός σε μία σεζόν που θέλει πάση θυσία να κατακτήσει το πρωτάθλημα; Αλλά και τι τερματοφύλακα να βρει μεσούσης της σεζόν ώστε να καλύψει το κενό του Μπρινιόλι; Μεγάλος μπελάς για τον Παναθηναϊκό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ