Kι επίσημα στην Φενέρ ο Λεονάρντο Μπονούτσι (pic)

Kι επίσημα στην Φενέρ ο Λεονάρντο Μπονούτσι (pic)

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Φενέρμπαχτσε, με τον Ιταλό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε. Όπως ανακοίνωσαν οι πρωτοπόροι του τουρκικού πρωταθλήματος το βράδυ της Πέμπτης (11/1) ο 36χρονος αμυντικός αποκτήθηκε από τον τουρκικό σύλλογο, με τον οποίο θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: «Η Αταλάντα συμφώνησε με την Σαλερνιτάνα για τον Παλομίνο, η «σφήνα» του Ολυμπιακού απειλεί την ολοκλήρωση του deal»

Ο πολύπειρος Ιταλός άσος, ο οποίος έχει καταγράψει μία αξιόλογη καριέρα με την φανέλα των Γιουβέντους και Μίλαν, αλλά και με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, πρόσφατα αποχώρησε από την Ουνιόν Βερολίνου, όπου και είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Ο Μπονούτσι συνολικά αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια, και μετά από το βραχύβιο αυτό πέρασμα από την ομάδα της Γερμανικής πρωτεύουσας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία με την φανέλα της Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ