Τσέλσι – Φούλαμ 1-0: Τρίτη σερί νίκη για τους «μπλε»

Τσέλσι – Φούλαμ 1-0: Τρίτη σερί νίκη για τους «μπλε»

Με γκολ του Πάλμερ η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Φούλαμ και πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.

Σπουδαία νίκη για την Τσέλσι! Χάρη σε ένα γκολ του Πάλμερ από εκτέλεση πέναλτι, οι «μπλε» επικράτησαν με 1-0 της Φούλαμ για την 21η αγωνιστική της Premier League, έφτασαν τα τρία σερί τρίποντα και ξεκόλλησαν επιτέλους από τη δέκατη θέση. Από την άλλη, αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία ματς για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αλλά έχει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχε τον έλεγχο και πήρε δύσκολα τους τρεις βαθμούς χάρη στο πέναλτι του Πάλμερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι «μπλε» είχαν καλή απόδοση, έχασαν ευκαιρίες, με δύο δοκάρια, δείχνοντας πως βρίσκουν συνοχή και σταθερότητα στις εμφανίσεις τους, με τη Φούλαμ να χάνει σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ματς με τον Ντεκόρβα-Μαρίν για να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου για Ταβάρες, Χεζόνια: «Τόσο πολύ φοβάστε και βάζετε τη Marca να γράφει αρλούμπες;»

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Ντισασί, Τιάγκο Σίλβα, Κόλγουϊλ, Γκούστο (90’+3′ Γκίλκριστ), Στέρλινγκ (77′ Τσίλγουελ), Φερνάντες, Πάλμερ (90’+2′ Τσουκουεμέκα), Γκάλαχερ, Καϊσέδο, Μπρόχα (66′ Μαντουέκε)

Φούλαμ: Λένο, Τετέ (64′ Καστάνιε), Ανταραμπιόγιο, Ντιόπ, Ρόμπινσον, Γουίλσον (64′ Κόρντοβα-Ριντ), Κέρνεϊ, Περέιρα (82′ Μουνίθ), Γουίλιαν, Παλίνια (83′ Λούκιτς), Χιμένες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ