Κλοπ: «Άδικη η κριτική στον Χέντερσον»

Κλοπ: «Άδικη η κριτική στον Χέντερσον»

O Γιούργκεν Κλοπ υπερασπίστηκε την επιλογή του Τζόρνταν Χέντερσον να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Η αποχώρηση του Τζόρνταν Χέντερσον από την Αλ Ετιφάκ σήκωσε αρκετή κουβέντα, με τον Άγγλο μέσο να επιστρέφει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στον Άγιαξ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον πρώην παίκτη του, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος για εκείνον, ενώ ξεκαθάρισε πως ο «Χέντο» έκανε ό,τι θεώρησε καλύτερο για εκείνον και την οικογένειά του.

Oι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

«Δεν του μίλησα ακόμα, αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν γιατί φαίνεται ότι είναι χαρούμενος και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα.

Ο κόσμος είναι πολύ επικριτικός με τον Χέντο και την κίνηση, πρώτα εκεί και τώρα που επιστρέφει. Δεν ξέρω πώς τολμάμε να κρίνουμε πάντα αυτά τα πράγματα.

Έχουμε μία ζωή και πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις. Μερικές φορές οι αποφάσεις μας είναι τέλειες εξ αρχής και μερικές φορές αισθάνεσαι διαφορετικά αφού τις έχεις πάρει.

Μίλησα μαζί του και το 99% όσων συνέβησαν ποδοσφαιρικά εκεί ήταν απολύτως εντάξει. Ήταν η αρχή για κάτι με πολλά πράγματα να εξελίσσονται στο μέλλον. Δεν ήταν ποτέ επικριτικός.

Αλλά στη συνέχεια σκέφτηκε ότι ήταν καλύτερο για εκείνον και την οικογένειά του να επιστρέψει στην Ευρώπη και τώρα βρίσκεται στον Άγιαξ – έναν συγκλονιστικό σύλλογο σε μια δύσκολη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ