Ολυμπιακός: Το ταξίδι του Πέδρο Άλβες για Κάρμο και τα σενάρια για συμφωνία με Γκαστόν Ερνάντες

Ολυμπιακός: Το ταξίδι του Πέδρο Άλβες για Κάρμο και τα σενάρια για συμφωνία με Γκαστόν Ερνάντες

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει διπλό χτύπημα για την αμυντική του γραμμή, καθώς προσπαθεί να φέρει και τον Νταβίντ Κάρμο, αλλά και τον Γκαστόν Ερνάντες - Το ταξίδι του Πέδρο Άλβες και τα σενάρια στην Αργεντινή

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε δύο μεταγραφές για το κέντρο της άμυνας του και οι δύο ποδοσφαιριστές που θέλουν οι ερυθρόλευκοι και βρίσκονται και σε προχωρημένες επαφές είναι οι Νταβίντ Κάρμο και Γκαστόν Ερνάντες.

Οι Πειραιώτες πάνε για διπλό χτύπημα και μάλιστα στοχεύουν στη θετική κατάληξη και των δύο περιπτώσεων μέσα στις επόμενες ώρες, με τον Πέδρο Άλβες να είναι ήδη στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στο Οπόρτο για τις τελικές επαφές με τους «Δράκους» για τον Κάρμο.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού θέλει να κλείσει το deal με την Πόρτο και να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα, στο ίδιο αεροπλάνο για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους ερυθρόλευκους. Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ, καθώς συνεργάστηκαν μαζί στην Μπράγκα, ενώ ο Πέδρο Άλβες θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής πιέζει την Πόρτο, με τον παίκτη και τον μάνατζερ του να είναι κι αυτοί θετικοί για τη μεταγραφή και προσπαθεί να υλοποιήσει σήμερα κιόλας την υπάρχουσα συμφωνία και όχι να περιμένει έως τις 31 του μήνα.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις υπάρχουν και στην περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες, όπως αναφέρουν και στην Αργεντινή και όλα δείχνουν ότι ο στόπερ της Σαν Λορέντζο θα έρθει στην Ελλάδα άμεσα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός είναι μια περίπτωση που ασχολείται ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό και είναι και αυτή σε προχωρημένο επίπεδο, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Λατινική Αμερική θα κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη Σαν Λορέντζο για την αγορά του 26χρονου Αργεντίνου για 4 εκατ. δολαρίων και ποσοστού μεταπώλησης 20-25%, με τον παίκτη να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Αξίζει να σημειωθεί πως λέγεται στο Μπουένος Άιρες ότι το μόνο σημείο προς διαπραγμάτευση ακόμη είναι το ποσό της προκαταβολής και το πότε θα δοθούν οι υπόλοιπες δόσεις, ενώ υπάρχει και σενάριο που λέει ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα για να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ