Η μεγάλη επιστροφή του Τομ Λόκιερ

Η μεγάλη επιστροφή του Τομ Λόκιερ

Ο έμπειρος στόπερ της αγγλικής ομάδας επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο της Λούτον

Το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου η Μπόρνμουθ υποδέχθηκε την Λούτον σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ και οι δύο ομάδες έδιναν «μάχη» για την κατάκτηση της νίκης. Ξαφνικά η μάχη δεν έχει εισαγωγικά αλλά είναι για τη νίκη.

Είναι μια μάχη που δεν την δίνουν οι δύο ομάδες αλλά ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ ο οποίος παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Μια βουτιά στα πιο βαθιά νερά…

Είναι τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και ο κάπτεν των φιλοξενούμενων, πέφτει ξαφνικά στο χορτάρι. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι συγκλονιστικές αλλά το μυαλό όλων πηγαίνει στο κακό.

Και πώς να μην πάει άλλωστε όταν λίγους μήνες πριν ο Ουαλός κεντρικός αμυντικός είχε καταρρεύσει στη διάρκεια αγώνα και είχε γίνει γνωστό πως αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα.

Είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και η ζωή του «κρέμονταν από μια κλωστή».

Ο έμπειρος στόπερ της αγγλικής ομάδας βγήκε τελικά νικητής και στη δεύτερη μεγάλη μάχη που έδωσε και το πρωί της Δευτέρας επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Λούτον.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος

Ο Λόκιερ πήγε λοιπόν σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του και ήταν χαμογελαστός και πολύ ευδιάθετος.

Μίλησε με τον προπονητή της Λούτον αλλά και τους συμπαίκτες του, χωρίς όμως να βγει στο γήπεδο για να κάνει προπόνηση.

Οι ιθύνοντες της Λούτον ρωτήθηκαν από τους εκπροσώπους του Τύπου αν ο Λόκιερ σχεδιάζει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά η αγγλική ομάδα απέφυγε να σχολιάσει το παραμικρό επί τούτου.

Όλα είναι ανοιχτά

Απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν έχει δώσει ούτε ο ίδιος ο παίκτης και πολλοί εκτιμούν ότι τουλάχιστον φέτος δεν πρόκειται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Αφήνουν όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Λόκιερ στα γήπεδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν κι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αυτό όμως που μετράει πάνω απ’ όλα είναι ότι ο Ουαλός κεντρικός αμυντικός είναι ζωντανός και ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά το ιατρικό προσωπικό των δύο ομάδων αλλά και του νοσοκομείου στο οποίο διακομίστηκε τη νύχτα της 16ης Δεκεμβρίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς των ομάδων αλλά και το νοσοκομείου, τους συμπαίκτες μου στη Λούτον αλλά και τους παίκτες της Μπόρνμουθ για όσα έκαναν για μένα.

Είναι ήρωες και χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Παρακολουθώ με μεγάλη αγωνία τα παιχνίδια της ομάδας και είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάνουν οι συμπαίκτες μου σε κάθε παιχνίδι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Λόκιερ.

Ο πολύπειρος στόπερ της Λούτον είχε δηλώσει πριν από ενάμιση μήνα ότι στις αρχές του χρόνου θα αποκάλυπτε τα πλάνα του και το αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει πει το παραμικρό.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ