Σόκαρε τη Μπράιτον η Λούτον (4-0) – Μεγάλη ανατροπή από την Κρίσταλ Πάλας (3-2)

Σόκαρε τη Μπράιτον η Λούτον (4-0) – Μεγάλη ανατροπή από την Κρίσταλ Πάλας (3-2)

Η Λούτον ισοπέδωσε τη Μπράιτον με 4-0 στην έδρα της την και παλέυει για την «σωτηρία» την ώρα που η Κρίσταλ Πάλας έκανε σπουδαία ανατροπή απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Με χατ τρικ του Ελάιτζα Αντεμπάγιο η Λούτον έκανε «πάρτι» στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ» επί της Μπράιτον με 4-0, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο 26χρονος Άγγλος επιθετικός ήταν «όλα τα λεφτά» στη σημερινή αναμέτρηση, η λήξη της οποίας βρήκε τους γηπεδούχους εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, μιας και η Έβερτον την ίδια ώρα έμενε στο 0-0 στο Λονδίνο απέναντι στην Φούλαμ.

Διαβάστε επίσης: Τρομερή ατάκα από Κάνααν: «Έκανε κρύο έξω και είπα να φέρω λίγη ζέστη στο γήπεδο»

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά τα «ζαχαρωτά» είχαν τις ευκαιρίες να φύγουν με το διπλό από την έδρα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Κρίσταλ Πάλας – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-2

Δύο φορές προηγήθηκε στο «Σέλχαρστ Παρκ» του Λονδίνου η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, η Κρίσταλ Πάλας είχε άμεσα τις απαντήσεις και στο δεύτερο μέρος με τον Ολίσε «σφράγισε» την ανατροπή για το τελικό 3-2. Αποτέλεσμα που απομάκρυνε τους γηπεδούχους από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία από τις τελευταίες τους ευκαιρίες για το… θαύμα της παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι στα 22» προηγήθηκαν με τον Μπρέρετον Ντίας να πατάει ωραία στην περιοχή συγκλίνοντας κεντρικά και να βρίσκει δίχτυα για το 1-0.Οι Λονδρέζοι αντέδρασαν σωστά και στο 17′ δικαιώθηκαν για τη διατήρηση της ψυχραιμίας και της υπομονής τους, με τον Έζε να πηδά πολύ ψηλά στο γέμισμα του Ολίσε, γράφοντας το 1-1.Ο Μακ Άτι εκμεταλλεύτηκε κόντρα στον Γκουεχί για να γράψει το 2-1, ξανά ο Έζε στο 27′ με απίθανο σουτ έκανε το 2-2 και στο 67′, ο Ολίσε σούταρε δυνατά από τα όρια της περιοχής για την ανατροπή και το 3-2 των «αετών».

Άστον Βίλα – Νιουκάστλ 1-3

Σε «ανώμαλη προσγείωση» μέσα στο «Βίλα Παρκ» υποχρέωσε την Άστον Βίλα η Νιούκαστλ με το εμφατικό 3-1, αποτέλεσμα που απομάκρυνε ακόμη περισσότερο τους «χωριάτες» από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «ανθρακωρύχοι» αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος με τα δύο γκολ του Ελβετού αμυντικού, Σαρ, σε διάστημα πέντε λεπτών και με το αυτογκόλ του Μορένο στο ξεκίνημα της επανάληψης το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ