Ντε Τσέρμπι: «Ούτε η μητέρα μου θα μου εμπιστευόταν ομάδα στην αρχή της καριέρας μου»

Ντε Τσέρμπι: «Ούτε η μητέρα μου θα μου εμπιστευόταν ομάδα στην αρχή της καριέρας μου»

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του στην προπονητική, αλλά και στα πρότυπα που έχει.

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Premier League αυτή την στιγμή, έχοντας εντυπωσιάσει με τη δουλειά του στην Μπράιτον.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι μίλησε στο κανάλι του Youtube «Cronache di Spogliatoio», όπου στάθηκε στα πρώτα του βήματα στην προπονητική, στους συνάδελφους που παρακολουθεί, ενώ ανέφερε ότι στα πρώτα του βήματα ούτε η μητέρα του δεν θα του εμπιστευότανε πάγκο ομάδας.

Οι δηλώσεις του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι:

«Είναι δύσκολο για μένα να δω τον εαυτό μου ως πρότυπο για άλλους προπονητές, πάντα παρακολουθώ τους προπονητές που μου αρέσουν, όπως ο Ποστέκογλου, ο Γκουαρδιόλα, ο Σάρι, ο Μότα ή ο Ιταλιάνο.

Εξακολουθώ να μην πιστεύω ακόμη ότι είμαι προπονητής Premier League αν και έχω 70 ματς στους πάγκους. Άρχισα από την τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας, δεν άρχισα ως βοηθός κάποιου προπονητή ή ως μέλος κάποιου προπονητικού επιτελείου.

Ούτε η μητέρα μου δεν θα μου έδινε ομάδα για να καθοδηγήσω στο ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας μου. Έχω κάνει τόσες πολλές προπονήσεις ώστε κάθε τρεις και λίγο σκέφτομαι «σκ@@ά», είμαι στην Premier League, είμαι στο Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ