Το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ ξεχωρίζει στην 23η αγωνιστική της Premier League

Το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ ξεχωρίζει στην 23η αγωνιστική της Premier League

Στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Premier League έχει τη «μάχη» της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ να ξεχωρίζει, ενώ δύσκολες αναμετρήσεις έχουν και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

Η «μονομαχία» της πρωτοπόρου Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο Λονδίνο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το διάστημα 3-5 Φεβρουαρίου η Premier League.

Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται το απόγευμα της Κυριακής (4/2, 18:30) τους «κόκκινους» στο «Έμιρατς Στέιντιουμ», με τις δύο ομάδες να χωρίζει απόσταση πέντε βαθμών και αμφότερες να χρειάζονται το «τρίποντο» στην «κούρσα» για τον τίτλο. Πάντως, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία μετράει τέσσερις σερί νίκες, ενώ είναι αήττητη στα τελευταία 15 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (10-5-0), έχει περισσότερη… ανάγκη τους τρεις βαθμούς, καθώς θα αφήσει τους Λονδρέζους οκτώ βαθμούς πίσω, ενώ θα διατηρήσει και το προβάδισμα έναντι της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βρίσκεται στο -5 με έναν αγώνα λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: Ίγκνας Μπραζντέικις: Βγήκε μπροστά την κατάλληλη στιγμή (vids)

Εάν, όμως, οι «ρεντς» χάσουν βαθμούς στο «Εμιρεϊτς», δίνουν την ευκαιρία στους «σίτιζενς» να πλησιάσουν αρχικά σε απόσταση… βολής και στις 20 Φεβρουαρίου, όταν είναι προγραμματισμένη η εξ αναβολής συνάντηση με την Μπρέντφορντ, να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή της κατάταξης. Από την πλευρά της, και η Άρσεναλ βρίσκεται σε ένα καλό… φεγγάρι στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει δύο διαδοχικές νίκες, ενώ με νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ θα βρεθεί δύο βαθμούς μακριά από το… ρετιρέ.

Το αποτέλεσμα του αγώνα στο Εμιρεϊτς ενδιαφέρει άμεσα τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αντιμετωπίζει τη Δευτέρα στο ομώνυμο προάστιο του δυτικού Λονδίνου την Μπρέντφορντ, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 23η «στροφή». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα «τρέχει» ένα σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα, ενώ είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια της (5-1-0).

Στο μεταξύ, η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου αντιμετωπίζει την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», στην αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η «αυλαία» της αγωνιστικής, ενώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο «Ολντ Τράφορντ» με στόχο να «αναρριχηθούν» στη βαθμολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ