Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον 2-0: Διπλό «χτύπημα» του Χάαλαντ και… κορυφή

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον 2-0: Διπλό «χτύπημα» του Χάαλαντ και… κορυφή

Η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ που σκόραρε δύο φορές, επιβλήθηκε της Έβερτον με σκορ 2-0 και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή περιμένοντας τη Λίβερπουλ .

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ βρήκε ξανά δίχτυα, μετά τον περασμένο Νοέμβριο, έδωσε τη λύση στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 2-0 της Εβερτον στο «Ετιχαντ Στέιντιουμ» και την οδήγησε στην κορυφή της βαθμολογίας, στον πρώτο αγώνα της 24ης αγωνιστικής στην Premier League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ενδεικτικό είναι πως σε ολόκληρο το Α’ μέρος δεν είχε καν τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη όμως οι πρωταθλητές βελτιώθηκαν, με την είσοδο του Κέβιν Ντε Μπρόινε, και στο 71ο λεπτό ο Νορβηγός σταρ με δυνατό σουτ συνδέθηκε ξανά με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ στο 85′ «καθάρισε» το ματς με το δεύτερο τέρμα του, φθάνοντας συνολικά τα 21 γκολ έως τώρα στη σεζόν, μολονότι έχει μείνει δύο μήνες εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού!

Η ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο, «τρέχει» ένα σερί έξι επιτυχιών (το οποίο άρχισε στις 27 Δεκεμβρίου, όταν επιβλήθηκε 3-1 της σημερινής αντιπάλου της στο «Γκούντισον Παρκ») και ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης, αυξάνοντας παράλληλα την πίεση για νίκη στις συνδιεκδικήτριες του τίτλου, Λίβερπουλ και Αρσεναλ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Στόουνς, Ακέ, Ακάνζι (57′ Γουόκερ), Ντοκού (87′ Γκρίλις), Ρόδρι, Άλβαρες (77′ Σίλβα), Νούνιες (57′ Ντε Μπρόινε), Φόντεν, Χάαλαντ

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Γκόντφρεϊ (56′ Κόουλμαν), Μπράνθγουεϊτ, ΜακΝιλ (88′ Ντόμπιν), Χάρισον, Γιανγκ (78′ Ονάνα), Γκουέιγ (89′ Τσερμίτι), Γκάρνερ, Κάλβερτ-Λιούιν (78′ Μπέτο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ