Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-1: Φρέναραν τους «πολίτες» οι Λονδρέζοι

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-1: Φρέναραν τους «πολίτες» οι Λονδρέζοι

Η Τσέλσι ύψωσε... τείχος στο «Έτιχαντ» καταφέρνοντας να βάλει... φρένο στην φουριόζα Σίτι (1-1).

«Φρένο» στο σερί των 11 νικών της Μάντσεστερ Σίτι έβαλε η Τσέλσι. Μπορεί οι «πολίτες» να «έσωσαν την παρτίδα» στο 83΄ με τον Ρόδρι, ωστόσο, το τελικό 1-1 στο ντέρμπι του «Έτιχαντ» άφησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και στο -2 από τη δεύτερη Άρσεναλ, αλλά με ένα ματς λιγότερο (στις 20/02 υποδέχεται την Μπρέντφορντ).

Οι Λονδρέζοι είχαν προειδοποιήσει με τις δύο νίκες τους επί των Άστον Βίλα (Κύπελλο) και Κρίσταλ Πάλας (πρωτάθλημα), προηγήθηκαν με τον Στέρλινγκ και μέχρι το 82΄ κρατούσαν το πολύτιμο «διπλό» στη μάχη που δίνουν για να «πλασαριστούν» στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από Μεντιλιμπάρ ενόψει ΠΑΟΚ

Η Σίτι, όμως, έφτασε στην ισοφάριση και, πλέον, θα έχει την ευκαιρία σε τρία 24ωρα να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ακέ, Ντίας, Γουόκερ, Ακάντζι, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Φόντεν, Άλβαρες (64’ Μπερνάρντο Σίλβα(, Ντοκού, Χάαλαντ.

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Γκουστό, Τσίλγουελ, Κόλγουιλ, Ντισασί, Καϊσέδο, Φερνάντες, Γκάλαχερ, Πάλμερ (71’ Τσαλομπά), Στέρλινγκ (64’ Ενκουνκού), Τζάκσον (82’ Καζαντέι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ