Λίβερπουλ: Και ο Αμορίν στην λίστα για αντι-Κλοπ

Λίβερπουλ: Και ο Αμορίν στην λίστα για αντι-Κλοπ

Σύμφωνα με την «Ιndependent» ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι ψηλά στη λίστα της Λίβερπουλ για τη διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ στο ενδεχόμενο που «ναυαγήσει» η περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι θα αποχωρήσει μετά από 9 χρόνια από την Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, με τους Ρεντς να ψάχνουν τον διάδοχο του Γερμανού προπονητή.

Η διοίκηση των κόκκινων του Μερσεϊσάιντ θεωρεί τον Τσάμπι Αλόνσο ως ιδανικό αντικαταστάτη του Κλοπ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ωστόσο ο Βάσκος βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων και η περίπτωσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης: Η πρόκριση περνά από το… κέντρο της αρένας

Γι’ αυτό το λόγο, η Λίβερπουλ εξετάζει και άλλους προπονητές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ιndependent» εναλλακτική λύση του Τσάμπι Αλόνσο είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ. Ο Πορτογάλος είναι ένας ανερχόμενος προπονητής κι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα τελευταία 3.5 χρόνια, ενώ βρίσκεται πιο ψηλά στην λίστα των Ρεντς σε σχέση με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι της Μπράιτον.

Ο 39χρονος τεχνικός μετράει ένα πρωτάθλημα, δυο League Cup και ένα Super Cup με τη Σπόρτινγκ, ενώ την τρέχουσα σεζόν ο απολογισμός του είναι 28 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Τα Λιοντάρια ισοβαθμούν στην κορυφή με την Μπενφίκα, έχοντας 55 βαθμούς, αλλά με ματς λιγότερο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ