«Πληρωμένη» απάντηση από Κλοπ: «Οι πανηγυρισμοί είναι για εμάς, σε όποιον αρέσουν καλώς, σε όποιους δεν αρέσουν…»

«Πληρωμένη» απάντηση από Κλοπ: «Οι πανηγυρισμοί είναι για εμάς, σε όποιον αρέσουν καλώς, σε όποιους δεν αρέσουν…»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ενόψει του τελικού του League Cup με την Τσέλσι (25/2,17:00) και την κριτική που δέχθηκε για τους έντονους πανηγυρισμούς του μετά το ματς της Λίβερπουλ με την Λούτον.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δέχτηκε αυστηρή κριτική για τους έντονους πανηγυρισμούς του μετά το ματς της Λίβερπουλ με την Λούτον και μιλώντας ενόψει του τελικού του League Cup με την Τσέλσι και αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Γερμανός τεχνικός, ξεκαθάρισε πως θέλει το τρόπαιο για χάρη των ποδοσφαιριστών του, όχι για την τροπαιοθήκη του και για τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό τόνισε πως «είναι για εμάς, για κανέναν άλλον», θέλοντας να απαντήσει στα σχόλια που έγιναν.

Διαβάστε επίσης: Η πορτογαλική βάση του Μεντιλίμπαρ (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να κερδίσω την Κυριακή αλλά όχι για μένα και για τη συλλογή τροπαίων μου. Είναι για τα παιδιά, για το σύλλογο, για τον κόσμο. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να γράφουμε ένα υπέροχο βιβλίο. Εξακολουθούμε να το γράφουμε και όταν φύγω θα το κλείσουμε, θα το βάλουμε στο ράφι και θα αφήσουμε κάποιον άλλο να γράψει σε αυτό.

Αυτό έχουμε στο μυαλό μας, δεν θα αφήσω τίποτα μέσα, θα δώσω τα πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ναι, υπάρχει χώρος για περισσότερα κεφάλαια. Στο πρωτάθλημα έχουμε μαζέψει 60 πόντους και αυτό είναι ένα εξωπραγματικό νούμερο αλλά όλοι ξέρουμε πως θα μπορούσαμε να έχουμε 61 ή 63 βαθμούς. Στον τελικό με την Τσέλσι θα πρέπει να ροκάρει το κόκκινο μέρος του Γουέμπλεϊ. Αυτή η ομάδα αξίζει κάθε βοήθεια, κάθε στήριξη από τον κόσμο.

Άκουσα αυτά που λέγονταν, πως ο Μικέλ Αρτέτα πανηγύρισε υπερβολικά τη νίκη απέναντί μας. Αυτό σίγουρα δεν το είπα εγώ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Δεν ήμουν εγώ που ανακάλυψε τον πανηγυρισμό με τις γροθιές και δεν έχω τα πνευματικά δικαιώματα.

Κάνεις ό,τι κάνεις για τον εαυτό σου και τον κόσμο. Το τι πιστεύει ο έξω κόσμος δεν δίνω δεκάρα, για να είμαι ειλικρινής. Γράψτε το έτσι ακριβώς. Οι πανηγυρισμοί είναι για εμάς, για κανέναν άλλο. Σε όποιον αρέσουν καλώς, σε όποιους δεν αρέσουν και πάλι καλώς. Κάντε ό,τι θέλετε με τους πανηγυρισμούς μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ