Τεν Χαγκ: «Όταν βλέπεις ότι επικρίνουν κάποιον στα social media, είναι αξιολύπητο»

Τεν Χαγκ: «Όταν βλέπεις ότι επικρίνουν κάποιον στα social media, είναι αξιολύπητο»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, επέκρινε τη Νότιγχαμ Φόρεστ που... στόχευσε τον Μπρούνο Φερνάντες ενώ επαίνεσε τον Πορτογάλο μέσο που έπαιξε τραυματίας.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, επέκρινε τη Νότιγχαμ Φόρεστ ότι στόχευσε τον Μπρούνο Φερνάντες στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με 1-0 για το FA Cup, ενώ επαίνεσε τον Πορτογάλο μέσο αλλά και τον Ραφαέλ Βαράν που έπαιξαν τραυματίες.

Ο Βαράν και ο Φερνάντες, οι οποίοι αρχικά ήταν αμφίβολοι εν μέσω ανησυχιών για τραυματισμούς, έπαιξαν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο της χθεσινής (28/2) νίκης στο Νότιγχαμ.

Διαβάστε επίσης: Κέβιν Ντε Μπρόινε: Ο «μαέστρος» του Πεπ που αλλάζει επίπεδο τον Χάαλαντ και τη Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Ο Φερνάντες, ο οποίος ήταν αποδέκτης πολλών δυνατών τάκλιν από τους παίκτες της Φόρεστ ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ για το τέρμα του 89ου λεπτού από τον Κασεμίρο.

Ερωτηθείς για την φυσική κατάσταση του Πορτογάλου διεθνή, ο Τεν Χαγκ είπε στους δημοσιογράφους: «Είδατε ότι η Φόρεστ τον στόχευε. Έγιναν πολλά φάουλ εναντίον του και είδατε όταν έπαιρνε την μπάλα, πιεζόταν πολύ. Ήμουν πολύ χαρούμενος που ο Ράφα πάλεψε για να παίξει σε αυτό το παιχνίδι και επίσης ο Μπρούνο. Είχε επίσης έναν πολύ άσχημο τραυματισμό. Πάλεψε για να είναι μέρος αυτού του αγώνα».

Ο προπονητής είπε ότι ο Φερνάντες επικρίθηκε άδικα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή φαινόταν να προσποιείται τραυματισμό στην ήττα από τη Φούλαμ, λέγοντας ότι ο μέσος τραυματίστηκε σοβαρά.

«Έχει έναν σοβαρό τραυματισμό, συνέχισε να παίζει το Σάββατο και τώρα επίσης πάλεψε για να είναι μέρος αυτού του αγώνα. Έχει πολύ υψηλό όριο πόνου», πρόσθεσε ο Ολλανδός.

«Όταν βλέπεις ότι επικρίνουν κάποιον στα social media, είναι αξιολύπητο. Δεν μπορεί να συμβαίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ