Λούτον – Άστον Βίλα 2-3: Τα… είδε όλα, αλλά πήρε το «διπλό» στο 89′

Λούτον – Άστον Βίλα 2-3: Τα… είδε όλα, αλλά πήρε το «διπλό» στο 89′

«Κουνάει σεντόνι» η Άστον Βίλα, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 της Λούτον, αν και τα... χρειάστηκε - Προηγήθηκε με 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2, αλλά ο Ντιν στο 89' έδωσε τη νίκη

Η Άστον Βίλα κέρδισε εύκολα με 3-2 μέσα στην έδρα της Λούτον και βρέθηκε στο +5 από την Τότεναμ και στο +11 από τη Γιουνάιτεντ. Με την πιθανότητα η 5η θέση της Premier να δώσει εισιτήριο για το Champions League, να είναι αρκετά μεγάλη, η Βίλα έχει αγκαλιάσει το σεντόνι.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Ράμσεϊ έφυγε ελάχιστα έξω και στο 15’ ο Καμίνσκι είπε όχι σε νέο σουτ του Ράμσεϊ. Tελικά στο 24’ ο Γουότκινς με κεφαλιά μετά από κόρνερ έγραψε το 0-1.

Στο 32ο λεπτό η κεφαλιά του Λενγκλέ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 34’ η Βίλα είχε δοκάρι με τον Γουότκινς. Στο 39ο λεπτό ο Ντόουγκλας Λουίζ από δεξιά άνοιξε υπέροχα στην απέναντι πλευρά στον Γουότκινς, ο οποίος κοντρόλαρε και πλάσαρε για το 2-0.

Στο 45ο λεπτό ο  Μαρτίνες έσωσε μετά από πλασέ του Ογκμπένε και στο 45+5’ η κεφαλιά του Τάουνσεντ πέρασε μόλις έξω.

Στο 56ο λεπτό ο Μαρτίνες είπε όχι σε κεφαλιά του Μόρις και στο 66’ ο Τσονγκ μείωσε σε 1-2 με σουτ εξ επαφής μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Βίλα. Και μάλιστα στο 72ο λεπτό ο Ντάουτι εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Μόρις από κοντά με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Στο 75’ η Λούτον παραλίγο να κάνει την απόλυτη ανατροπή καθώς είχε τεράστια ευκαιρία με τον Μόρις ενώ στο 89’ ο Ντιαμπί σέντραρε από δεξιά και ο Ντιν με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έκανε το 2-3.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΛΟΥΤΟΝ: Καμίνσκι, Μπελ (5’ Ογκμπένε), Μπερκ, Μενγκί, Καμπορέ, Μπάρκλεϊ, Τάουνσεντ, Τσονγκ (84’ Μπανζού), Κλαρκ, Ντάουτι, Μόρις.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Λενγκλέ, Κονσά, ΜακΓκίν, Κας, Μορένο (79’ Τζανιόλο), Τίλεμανς (79’ Ντιν), Μπέιλι (79’ Ντιαμπί), Λουίζ, Ράμσεϊ (29’ Ρότζερς, 79’ Αϊρογκμπέναμ), Γουότκινς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ