Απάντησε στον Άρνολντ ο Χάαλαντ: «Η Λίβερπουλ ας μιλάει όσο θέλει»

Απάντησε στον Άρνολντ ο Χάαλαντ: «Η Λίβερπουλ ας μιλάει όσο θέλει»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ... σήκωσε το γάντι και απάντησε σε όσα είχε αναφέρει ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για την Premier League, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχουν… ξεκινήσει ήδη το ντέρμπι πιο νωρίς πετώντας «σπόντες» μέσα από δηλώσεις τους.

Την αρχή είχε κάνει ο άσος των «κόκκινων», τονίζοντας πως οι τίτλοι που έχει κατακτήσει το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ έχουν μεγαλύτερη αξία από εκείνους των «πολιτών» επειδή εκείνοι έχουν ρίξει περισσότερα χρήματα για να φτιάξουν το ρόστερ τους.

«Κρίνοντας αυτή την εποχή, παρόλο που στη Σίτι έχουν κερδίσει περισσότερους τίτλους από εμάς και πιθανότατα ήταν πιο επιτυχημένοι, τα δικά μας τρόπαια σημαίνουν περισσότερα για τους οπαδούς μας λόγω των οικονομικών καταστάσεων στις δυο ομάδες.

Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκαν αυτές οι δυο ομάδες και με τον οποίο τα καταφέραμε νομίζω σημαίνει περισσότερα για τους οπαδούς», τόνιζε ο Άρνολντ.

Η απάντηση του Έρλινγκ Χάαλαντ πάντως δεν άργησε να έρθει, με τον Νορβηγό στράικερ να αναφέρει: «Αν θέλει να το πει αυτό, ας το κάνει. Είμαι στη Σίτι κάτι περισσότερο από ένα χρόνο και έχω κερδίσει το τρεμπλ που ήταν ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα. Δεν νομίζω ότι ο Άρνολντ γνωρίζει πώς είναι… Η Λίβερπουλ μπορεί να μιλάει όσο θέλει, όπως και ο Αλεξάντερ Άρνολντ. Δεν ξέρω γιατί το κάνει, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ