O Λαπόρτα ονειρεύεται την μεταγραφή του Χάαλαντ στην Μπαρτσελόνα (vid)

O Λαπόρτα ονειρεύεται την μεταγραφή του Χάαλαντ στην Μπαρτσελόνα (vid)

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, συναντήθηκε στη Βαρκελώνη με την εκπρόσωπο του Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Νορβηγό σούπερ σταρ να είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Τζοάν Λαπόρτα

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, σχεδιάζει την επόμενη μέρα του συλλόγου, έχοντας στο μυαλό του την αγωνιστική ανάκαμψη των Μπλαουγκράνα.

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, έχει μεγάλα όνειρα για την Μπάρτσα και στο μέλλον, θα ήθελε να πραγματοποιήσει μια πολύ ηχηρή μεταγραφή που θα άλλαζε τα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος αποτελεί το… απωθημένο του Λαπόρτα.

Διαβάστε επίσης: Δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά: Το ποστάρισμα για τους Νέους και το… Pameeee (vid)

Μάλιστα αυτό το σενάριο έχει αρχίσει να αποκτά υπόσταση, αφού οι παπαράτσι της Βαρκελώνης εντόπισαν χθες στην πόλη τη Ραφαέλα Πιμέντα που εκπροσωπεί τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Μαζί της ήταν και ο Μάξουελ ο οποίος έχει επίσης ρόλο από τον Νορβηγό φορ, με τους δυο τους να μπαίνουν σε γνωστό εστιατόριο της Βαρκελώνης. Εκεί όπου λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο.

Σύμφωνα με τα καταλανικά μέσα, η Πιμέντα φέρεται να είχε συνάντηση με τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα με το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ να πέφτει στο τραπέζι. Όπως αποκάλυψε ο Ζεράρ Ρομέρο, παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα, ο Λαπόρτα συνεχίζει να ονειρεύεται τη μεταγραφή του Χάαλαντ, θέλοντας να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο στη Ρεάλ Μαδρίτης που ετοιμάζεται να «κλείσει» οριστικά την υπόθεση του Κίλιαν Εμπαπέ.

Ο Καταλανός δημοσιογράφος έκανε αναφορά στις δυσκολίες της υπόθεσης του Χάαλαντ ωστόσο τόνισε ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί απίθανη η μεταγραφή του στο μέλλον, κρατώντας «ζεστούς» τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ