Τεν Χαγκ: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Τεν Χαγκ: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Έβερτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε της Έβερτον με σκορ 2-0, και πήρε ένα πολύ σημαντικό θετικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για το παιχνίδι αναφέροντας ότι υπήρχε ομαδικό πνεύμα, ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση που έκαναν οι Γκαρνάτσο και Ράσφορντ.

Oι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ:

«Ήταν μία σημαντική νίκη. Η ομάδα πάλεψε, είχαμε ομαδικό πνεύμα, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες επειδή η Έβερτον πίεσε αρκετά ψηλά. Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερη ηρεμία και ψυχραιμία. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Στη νέα χρονιά είχαμε μία κακή εμφάνιση, κόντρα στη Φούλαμ. Κερδίσαμε τα περισσότερα παιχνίδια. Θέλαμε να διατηρήσουμε την πίεση που έχουν οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας.

Ο Γκαρνάτσο και ο Ράσφορντ είναι σχεδόν ασταμάτητοι, όταν έχουν τις στιγμές τους πίσω. Ο Γκαρνάτσο προοδεύει πολύ και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Είναι ελκυστικός και για το κοινό. Μας έδωσε χώρο και όπως και ο Ράσφορντ είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, όταν βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ. Ελπίζω να πιάσει την καλύτερή του απόδοση όταν φτάσουμε στο τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ