Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: Νίκη από την άσπρη βούλα για τους «κόκκινους διάβολους»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: Νίκη από την άσπρη βούλα για τους «κόκκινους διάβολους»

Επιστροφή στις νίκες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Έβερτον χάρις σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από τους Φερνάντες και Ράσφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 της Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ» για την 28η αγωνιστική της Premier League και επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο ήττες από Φούλαμ και Μάντσεστερ Σίτι τις προηγούμενες αγωνιστικές. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν στην νίκη με τις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Φερνάντες και Ράσφορντ, μειώνοντας στους 3 πόντους την διαφορά από την πέμπτη Τότεναμ.

Διαβάστε επίσης: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η Έβερτον ξεκίνησε δυνατά το ματς, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Ο Γκαρνάτσο έκανε την ντρίμπλα στον Ταρκόφσκι, ο Άγγλος τον γκρέμισε και ο Μπρούνο Φερνάντες ευστόχησε στο πέναλτι για το 1-0 στο 12ο λεπτό. Τα «Ζαχαρωτά» δεν το έβαλαν κάτω, συνέχισαν να πρεσάρουν ψηλά και να δημιουργούν προβλήματα στη Γιουνάιτεντ, που για ακόμη μια φορά αρκέστηκε στο να… περιμένει και να ψάχνει την απειλή την κόντρα.

Σε μία απο τις αντεπιθέσεις της, η ομάδα του Τεν Χαγκ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Στο 36′ ο Γκαρνάτσο έκανε ξανά άνω κάτω την άμυνα των φιλοξενούμενων, δέχθηκε την κλωτσιά του Γκόντφρι και ο διαιτητής Χούπερ έδειξε εκ νέου την άσπρη βούλα. Αυτή τη φορά, ο Ράσφορντ ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα απλοποιώντας την υπόθεση νίκη.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Σον Ντάιτς είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους και έφτιαξε περισσότερες τελικές έναντι των γηπεδούχων όμως δεν είχε ουσία, με την Γιουνάιτεντ να κρατάει το προβάδισμά της και να φτάνει σε ένα πειστικό 2-0, που σφράγισε την 15η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλήμα κόντρα στην Έβερτον.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονανά, Νταλότ, Βαράν, Έβανς, Λίντελεφ, Μέινου (78′ Άμραμπατ), Καζεμίρο, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (83′ Άντονι), Ράσφορντ

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Γκόντφρι, Ταρκόβσκι, Μπρεϊθγουέιτ, Μικολένκο, Χάρισον (61′ Γκόμπιν), Ονάνα, Γκάρνερ (75′ Γιανγκ), ΜακΝίλ, Ντουκουρέ (61′ Γκόμες), Μπέτο (61′ Κάλβερτ-Λιούιν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ