Άρσεναλ – Μπρέντφορντ 2-1: Ο Χάβερτζ λύτρωσε τους κανονιέρηδες και τους έστειλε προσωρινά στην κορυφή

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ 2-1: Ο Χάβερτζ λύτρωσε τους κανονιέρηδες και τους έστειλε προσωρινά στην κορυφή

Με τον Χάβερτζ να δίνει την λύση η Άρσεναλ επικράτησε έστω και δύσκολα με 2-1 εντός έδρας επί της Μπρέντφορντ και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή της Premier League.

Ο Χάβερτζ λύτρωσε την Άρσεναλ κόντρα στην Μπρέντφορντ και πλέον οι κανονιέρηδες περιμένουν από την κορυφή το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι (10/3)

Θα περίμενε κανείς ότι μετά το 6-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (4/03), η Άρσεναλ δεν θα είχε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Μπρέντφορντ. Κι, όμως… Αν και προηγήθηκε νωρίς με τον Ράις, το παιδαριώδες λάθος του γκολκίπερ τρης Άαρον Ραμσντέιλ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφερε το 1-1 με τον Βίσα.

Διαβάστε επίσης: Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (pic)

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τη ψυχολογία τους και σε δύο περιπτώσεις στο β΄ μέρος «άγγιξαν» το 1-2, αλλά ο Ραμσντέιλ διόρθβσε κατά κάποιο τρόπο το λάθος που είχε κάνει νωρίτερα και με καταπληκτικές επεμβάσεις κράτησε το ματς στο 1-1. Η Άρσεναλ πίεσε στη συνέεχεια για το γκολ της νίκης, το οποίο ήρθε στο 86΄ από τον Χάβερτς.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλάες, Κίβιορ (79′ Ζιντσένκο), Ράις, Ζορζίνιο (70′ Ζεζούς), Έντεγκααρντ (90+5′ Παρτέι), Σακά, Τροσάρ (79′ Νέλσον), Χάβερτζ

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φλέκεν, Ρέρσλεφ, Γιόργκενσεν, Άγερ, Κόλινς, Λιούις-Πότερ, Νόργκααρντ (35′ Γένσεν), Ονιέκα (78′ Γιαρμολιούκ), Γιάνελτ, Γουίσα (78′ Μοπέ), Τόνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ