Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (pic)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με το Τριφύλλι (10/3, 20:30) – Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής.

Έτοιμος για το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (10/3, 20:30) για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τους Πράσινους.

Διαβάστε επίσης: Θύρα 7 στους παίκτες: «Είμαστε δίπλα σας σε όλα, πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Σε αυτή δεν βρίσκονται ο Ρέτσος, που συμπλήρωσε κάρτες, ο Αλεξανδρόπουλος που έχει ενοχλήσεις στη μέση, ο τραυματίας Ζέλσον, αλλά και οι Καμπράλ, Βέζο και Ρίτσαρντς, μετά από απόφαση του «ερυθρόλευκου» προπονητή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Μπιανκόν, Μπότης, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Άμπι, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ροντινέι, Τζολάκης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (10/3, 20:30) απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (9/3), που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπιανκόν, Μπότης, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Άμπι, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ροντινέι, Τζολάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ