Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Έντουαρντς

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Έντουαρντς

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Έντουαρντς στη θέση του τεχνικού διευθυντή της Λίβερπουλ ο μεγαλομέτοχος της αγγλικής ομάδας Τζον Χέντρι.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη συμφωνία της, ως αναμενόταν άλλωστε τις τελευταίες ημέρες, με τον Μάικλ Εντουαρντς, ο οποίος επιστρέφει στο «Ανφιλντ», μετά από δύο χρόνια, για να πάρει τη θέση του Γιοργκ Σμάντκε στο στρατηγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ιδιοκτήτριας εταιρίας της αγγλικής ομάδας, «Fenway Sports Group», Τζον Χέντρι, και ο πρόεδρος της «FSG», Μάικ Γκόρντον, συναντήθηκαν με τον Εντουαρντς την περασμένη εβδομάδα στη Βοστόνη και συμφώνησαν να επιστρέψει με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και με ενισχυμένες αρμοδιότητες.

Διαβάστε επίσης: Τα wonderkids του Ολυμπιακού που ισοπέδωσαν την Μπάγερν και ένα «3-4-3» για σεμινάριο

Την ανακοίνωση της επιστροφής του Εντουαρντς έκανε ο ίδιος ο Γκόρντον, δηλώνοντας σχετικά: «Ο Μάικλ είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παράγοντες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η επιστροφή του στο Ανφιλντ είναι ένα μεγάλο γεγονός για την ομάδα.»

O 44χρονος Αγγλος ήταν στο πόστο αυτό στη Λίβερπουλ για έξι χρόνια (2016-22), ενώ δούλευε στην αγγλική ομάδα από το 2011, και είχε αποχωρήσει μετά από διαφωνία με τον Κλοπ για τη στρατηγική της ομάδας. Επίσης ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Ρίτσαρντ Χιούζ στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Ο 44χρονος Αγγλος αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από το ίδιο πόστο στην Μπόρνμουθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ