«Αυτή είναι η λίστα του Τεν Χαγκ, για τη νέα μεσαία γραμμή της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Αυτή είναι η λίστα του Τεν Χαγκ, για τη νέα μεσαία γραμμή της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να κάνει ολικό... λίφτινγκ στην μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό τεχνικό να έχει έτοιμη την σχετική μεταγραφική λίστα.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει ν’ αλλάξει εντελώς τη φυσιογνωμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και γι’ αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Κασεμίρο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, όταν μεταγράφηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να εφαρμόσει διαφορετική τακτική, στην οποία δεν έχει θέση ο Κασεμίρο, ο οποίος είναι έντονα ενοχλημένος από τον προπονητή του και θέλει ν’ αλλάξει ομάδα.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη ο Κασεμίρο έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Χιλάλ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και η Γιουνάιτεντ ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mirror» παράγοντας της αγγλικής ομάδας ταξίδεψε στην Ιταλία για να τσεκάρει το Βραζιλιάνο μέσο της Αταλάντα, Εντερσον, στο ματς του Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους, στο οποίο ο 24χρονος άσος είχε εξαιρετική απόδοση.

Εχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μπέργκαμο έως το 2027 και κοστολογείται περίπου στα 60 εκατ. ευρώ. Αν δεν προχωρήσει το θέμα με τον Εντερσον τότε το ισπανικό «COPE» η Γιουνάιτεντ θα εξετάσει την περίπτωση του Μίκελ Μερίνο της Σοσιεδάδ. Ο 27χρονος Ισπανός μέσος είχε αγωνιστεί στην Αγγλία τη σεζόν 2017-18 με τη φανέλα της Νιούκαστλ και το κασέ του δεν ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ