Τρελή πρόταση 44.000.000 € της Τσέλσι για Μανωλά!

Τρελή πρόταση 44.000.000 € της Τσέλσι για Μανωλά!

Πρόταση ύψους 44 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έχει καταθέσει η Τσέλσι στην Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά.

Η Τσέλσι σύμφωνα με το SportItalia έχει καταθέσει πρόταση ύψους 44 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κώστα Μανωλά, ποσό που υπερκαλύπτει την ρήτρα αποδέσμευσης των 38 εκατομμυρίων. Η συγκεκριμένη ρήτρα είχε προστεθεί στο συμβόλαιο του Μανωλά το προηγούμενο καλοκαίρι σε μία προσπάθεια της Ρόμα να μην χάσει εύκολα έναν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της.

Η Ρόμα πλέον δεν μπορεί παρά να αποδεχτεί την πρόταση και τα πάντα είναι στο χέρι του Έλληνα αμυντικού. Η Τσέλσι είχε ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι για τον Μανωλά αλλά τότε δεν είχε καρποφορήσει η προσπάθεια της.

Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στη Ρώμη από το 2014 όταν και μεταπήδησε στην Ιταλία από τον Ολυμπιακό. Ο Μανωλάς έχει 127 συμμετοχές και 5 γκολ με την φανέλα των «Τζιαλορόσι»,  ενώ συνέβαλλε τα μέγιστα στην πορεία της Ρόμα μέχρι τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εμφανίσεις του με τη Ρόμα τον έχουν καταστήσει αναντικατάστατο στο ρόστερ της Ιταλικής ομάδας

Η σταθερή πορεία του Έλληνα στόπερ με τα φανέλα της Ρόμα στη Σέριε Α και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις την τελευταία τετραετία έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι είναι καλά στη Ρώμη, αλλά ίσως να έφτασε η στιγμή για μία αλλαγή στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ